BİREYSEL
BANKACILIK
TİCARİ
BANKACILIK
BANKAMIZI
TANIYIN
BİREYSEL BANKACILIK
Krediler
Kartlar
Mevduat ve Yatırım
Dijital Bankacılık
Sigorta ve Emeklilik
Ödemeler ve Para Transferi
Ayrıcalıklı Hizmetler
Özel Bankacılık
Ticari Krediler
Ticari Kartlar
Dış Ticaret
POS / ÖKC
KOBİ Bankacılığı
Tarım Bankacılığı
İşinize Özel
Dijital Bankacılık
Mevduat ve Yatırım

Ticari İnternet Bankacılığı

​İş Bankası Ticari İnternet Şubesi’ni kullanarak 7 gün 24 saat bankacılık işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.​

Ticari İnternet Şubesi

Ticari İnternet Şubesi'ni kullanabilmek için ne yapmalıyım?

Eğer İş Bankası müşterisi değilseniz,

Esnaf/gerçek kişi tacirseniz, cep telefonunuza İşCep'i indirmeniz yeterli. İşCep “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle; nerede olursanız olun, görüntülü görüşme ile şubeye gitmeden ve ıslak imzaya gerek kalmadan dakikalar içinde müşterimiz olabilirsiniz. Detaylı bilgiye Müşteri Olmak İstiyorum sayfamızdan ulaşabilirsiniz. 

Tüzel firmaysanız; İş Bankası müşterisi olmak için çalışmak istediğiniz İş Bankası Şubesi’ne başvurmanız yeterli.
Çalışmak istediğiniz İş Bankası Şubesi’ne Firma Ana Sözleşmesi, son yetkili organ üyelerinin yayınladığı Ticaret Sicil Gazetesi ile başvurabilir, Bankacılık Hizmetleri Sözleşmesi’ni imzalayıp müşterimiz olabilirsiniz.

Ticari Dijital Bankacılık Firma ve Kullanıcı Başvuru Formlarını doldurarak Ticari Dijital Bankacılık sistemimizi kullanmaya başlayabilirsiniz. Firma türüne göre, ihtiyaç duyulması durumunda Şubeniz tarafından ek belgeler de istenebilir. Başvurunuz sonucunda Şubeniz Dijital Bankacılık işlemlerinde kullanacağınız Ticari Müşteri Numaranızı belirleyecektir. 


Ticari İnternet Şubesi'ni nasıl kullanabilirim? 

Bireysel İnternet Şubemizi kullanan bir esnaf veya gerçek kişi tacirseniz, Bireysel İnternet Şubesi üzerinden ‘Ticari İnternet Başvurusu’ menüsünden ticari dijital kanallar için başvurunuzu anında gerçekleştirerek, avantajlarından faydalanmaya başlayabilirsiniz.
Müşteri Numaranız, Kullanıcı Kodunuz, Müşteri Şifreniz ve Mobil Onay kodu ile Ticari İnternet Şubesi’ne giriş yapabilir; ticari bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Tüzel firmaysanız; Müşteri Numaranız, Kullanıcı Kodunuz (Bireysel Müşteri Numaranız), Müşteri Şifreniz ve Mobil Onay kodu ile Ticari İnternet Şubesi’ne giriş yapabilir; ticari bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Ticari Müşteri Numarası ve Kullanıcı Kodu (Bireysel Müşteri Numarası) nedir?

Ticari müşteri numarası, şubeniz tarafından firmanız için özel olarak tanımlanır.
Firma adına işlem yapacak her kullanıcı için firmanın müşteri numarası altına bir kullanıcı kodu tanımlanır.
Gerçek kişi tacir müşterilerimiz ticari müşteri numarası ve kullanıcı kodu alanlarına bireysel müşteri numarasını girebilir.
Bireysel müşteri numaranız varsa kullanıcı kodu olarak kullanabilirsiniz. Dolayısıyla birden fazla firma için ticari internet bankacılığını kullanıyorsanız, hepsinde aynı kullanıcı kodunu kullanabilirsiniz.

 Müşteri numaranızı ve kullanıcı kodunuzu şubenizden veya 0 850 724 0 724 numaralı Telefon Şubemizden müşteri temsilcimize bağlanarak öğrenebilirsiniz. 

 
Ticari şifremi nasıl alabilirim?

Ticari Şifrenizi henüz almadıysanız veya unuttuysanız;

İşCep uygulamasını telefonunuza indirdikten sonra ekranda bulunan “Yeni Şifre Al”a tıklayarak,
www.isbank.com.tr deki Anında Şifre'ye tıklayarak,
0850 724 0 724 no.lu Telefon Şubesi’nden Şifre İşlemleri ‘ni seçip, Ticari Müşteri Numarası, kullanıcı kodu (Bireysel Müşteri Numarası), cep telefonu bilginizi kullanarak,
Bankamatik cihazlarından, firma yetkilisi bireysel bankamatik veya kredi kartını kullanarak “Daha Fazlası-Dijital Bankacılık-Müşteri/Ticari Şifre Belirleme” menülerini kullanarak müşteri şifrenizi belirleyebilirsiniz.
Şubelerimizden *Geçici Ticari Şifre* alarak belirleyebilirsiniz.

*Geçici Ticari Şifrenizi aldıktan sonraki 5 gün içinde Ticari İnternet Şubesi’ne veya İşCep Ticari’ye giriş yapmanız gerekmektedir. İlk girişinizde sizden kalıcı Ticari Şifrenizi belirlemeniz istenecektir. 5 gün içinde giriş yapmazsanız, Geçici Ticari Şifreniz geçerliliğini kaybedecektir.

​​Tek kullanımlık şifreyi nasıl belirleyebilirim?

Tek Kullanımlık Şifre’nizi Mobil Onay Kodu’nu SMS ile alarak  belirleyebilirsiniz.


Ticari bankacılık ürünleri nelerdir?

İşinizle ilgili ihtiyacınız olan tüm bankacılık işlemleriniz İş Bankası’nda. Mobil ve internet bankacılığı kanallarından anında başvurabileceğiniz şirketinize uygun POS çözümlerimiz, MaxiPuan veya MaxiMil kazanabileceğiniz, taksit seçenekleri sunan ticari kredi kartı, ticari kredi, maaş işlemleri, çek/senet tahsilatı gibi birçok ürün ve hizmete ulaşabilirsiniz.

İnternet bankacılığı ve mobil bankacılık aynı mı?

İnternet bankacılığı bilgisayar veya mobil cihazların internet tarayıcısından, online bir şekilde şubeye gitmeden bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebildiğiniz bir platformdur. Mobil bankacılık ise mobil cihazlarınıza App Store, Google Play üzerinden İşCep’i indirmeniz ve uygulama üzerinden bankacılık işlemlerinizi yapmanızı sağlar.


Ticari banka hesabı nasıl açılır?

Vadesiz yeni bir ticari hesap açmak istiyorsanız İşCep Ticari veya Ticari İnternet Şubesine giriş yaparak hesabınızı açabilirsiniz.
 
İş Bankası müşterisi değilseniz;
 Esnaf/gerçek kişi tacirseniz ticari hesap açmanız için yeni tip TC kimlik kartınız ve NFC özelliği olan cep telefonunuza İşCep'i indirmeniz yeterli. İşCep “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle; nerede olursanız olun, görüntülü görüşme ile şubeye gitmeden ve ıslak imzaya gerek kalmadan dakikalar içinde ticari hesabınızı açabilirsiniz. 


Ticari bankacılık işlemleri nelerdir?

POS, ticari kredi kartı, ticari kredi, dış ticaret işlemleri, çek/senet işlemleri başta olmak üzere bir çok ticari ürün ve hizmetlere ait işlemleri İnternet Şubesi üzerinden yapabilirsiniz.

İş Bankası Ticari İnternet Bankacılığı özellikleri nelerdir?

Şubeye gitmeden, 7/24, kolaylıkla ticari bankacılık işlemlerinizi yapmanızı sağlar. Nakit akışınızı, ticari kredi, ticari kredi kartı, POS ve dış ticaret işlemlerinizi kolayca takip edebilir, ticari hayatınızı internet bankacılığı üzerinden yönetebilirsiniz. 





İnternet Şubesinden Yapılabilen Ticari İşlemler Listesi
X Kapat