#Sigortalar

Sigortalar etiketli yazılarımızı görüntülüyorsunuz.

Trafik Sigortası Yaptırılmazsa Ne Olur?

Trafik sigortasını yaptırmamanın cezası var mı? Trafik sigortasını yaptırmazsam trafikten menedilebilir miyim? Öğrenmek için hemen tıkla!
20.10.2023
Devamını Oku >

Dask Sorgulama Nedir? Nasıl Yapılır?

Dask (Zorunlu Deprem Sigortası) Sorgulama Nedir? Zorunlu Deprem Sigortası (Dask) Nasıl Yapılır? öğrenmek için hemen sayfamızı ziyaret edin!
06.07.2023
Devamını Oku >

Seyahat Sigortası Nedir? Ne İşe Yarar?

Seyahat Sigortası Nedir? Ne İşe Yarar? detaylı bilgi almak için blog sayfamızı ziyaret edebilirsiniz!
08.05.2023
Devamını Oku >

Sürprim Nedir, Nasıl Hesaplanır?

Sürprim hangi durumlarda nasıl uygulanır? Sürprim uygulanmıştır ne demek? Sürprim oranı nedir? Öğrenmek için sayfamızı ziyaret edin.
10.01.2023
Devamını Oku >

Tapu Devri Nasıl Yapılır? Gerekli Belgeler Nelerdir?

Tapu devri nasıl yapılır? Gerekli evraklar nelerdir? Tapu vekaleti verirken nelere dikkat edilmelidir?
27.06.2022
Devamını Oku >

Trafik Kaza Tutanağı Nasıl Tutulur?

Trafik kaza tutanağı nedir, nasıl tutulur? Kaza tutanağı tutulmazsa ne olur?
24.06.2022
Devamını Oku >

Tarım Sigortası Nedir? Ne İşe Yarar?

Tarım sigortası ise tarımla uğraşanları pek çok olumsuz duruma karşı koruyan, devlet destekli bir sigorta türüdür. Tarım sigortasına dair detaylı bilgi sahibi olmak isteyenler için en sık sorulan soruların cevaplarını bir araya getirdik.
28.10.2021
Devamını Oku >

DASK Adres Kodu ile İlgili Bilmeniz Gerekenler

Zorunlu Deprem Sigortası’nın yaptırılması, her vatandaşın sosyal sorumluluğu niteliğindedir. Siz de bu sorumluluğu yerine getirmek ve deprem riskine karşı güvence oluşturabilmek için DASK hakkında merak edilen soruların yanıtlarına göz atabilirsiniz.
26.08.2021
Devamını Oku >

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir?

İş Bankası blog olarak bu yazımızda tamamlayıcı sağlık sigortasının neleri kapsadığını, bu sigortadan kimlerin faydalanabileceğini ve sağlık sigortası hakkında bilinmesi gerekenleri ele aldık.
27.05.2021
Devamını Oku >

Deprem Neden ve Nasıl Oluşur? Deprem Çantanızda Bulunması Gerekenler

Her yıl en az iki kez büyük depremin yaşandığı bu coğrafyada depremleri daha iyi anlamak, trajik sonuçlarla karşılaşmamak için oldukça önemli.Gelin neden deprem olduğunu, deprem şiddetinin nasıl ölçüldüğünü ve alabileceğiniz bazı önlemleri inceleyelim.
15.01.2021
Devamını Oku >

Araç Kasko Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

Hayatın bizlere ne getireceği, bizi nelerle karşılaştıracağı tamamen sürprizdir. Kendinizi ve sevdiklerinizi olduğu kadar aracınızı da bu tarz durumlara karşı güvence altına almak istiyorsanız kasko sigortası konusunda araştırmalara başlayabilirsiniz.
06.01.2021
Devamını Oku >

İş Bankası Kredi Kartı Destek Sigortası Nedir?

Kredi kartı destek sigortası nedir?Kredi kartınızı ödemekte zorlandığınız dönemlerde bu tarz sorunlarla karşılaşmamanızın mümkün olduğunu biliyor muydunuz?
05.01.2021
Devamını Oku >

İş Yerinizi Tehlikelere Karşı Koruyarak Güvende Kalabilirsiniz

Her bir işyerinin fiziksel durumu birbirinden farklı olmakla beraber ortak ihtiyacı sigortalama ve koruma altına alınma gereksinimidir. Peki, bu kadar önemli olan iş yerlerini tehlikelere karşı nasıl koruyabilirsiniz?
04.01.2021
Devamını Oku >

Araç Hasar Kaydı: Tramer Sorgulama Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Tramer sayesinde artık satın alınması düşünülen araç hakkında sigorta geçmişi sorgusu kolayca yapılabiliyor. Bu yazının devamında Tramer tarafından sağlanan sorgu hizmetleri hakkında detaylı bilgiler bulabilirsiniz.
16.09.2020
Devamını Oku >

Daini Mürtehin Nedir, Nasıl Kaldırılır?

Eğer daini mürtehin kavramıyla daha önce hiç karşılaşmadıysanız, bu yazının devamını okuyarak bu kavramın tanımı ve neden yapıldığı gibi konular hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.
14.09.2020
Devamını Oku >

Araç Kasko Sigortası ile İlgili Bilmeniz Gereken Her Şey

Araç sigortası yaparak, hem aracınızın güvende kalmasını sağlayabilir hem de herhangi bir aksilik durumunda maddi olarak zorluk yaşamazsınız.
15.06.2020
Devamını Oku >

Neden Hayat Sigortası Yaptırmalısınız?

Hayat sigortası yaptırmayı planlıyor ama bu konuda yeterince bilgi sahibi olmadığınızı düşünüyorsanız, hayat sigortası ile ilgili merak edilenleri ve nasıl hayat sigortası yaptırabileceğinizi bu yazımızda derledik.
04.06.2020
Devamını Oku >

Siber Güvenliğimizi Sağlamak İçin Neler Yapmalıyız?

Bu yazımızda son zamanlarda sık sık duyduğumuz ve herkesin bilmesi gerektiğini düşündüğümüz siber güvenliğin ne olduğuna dair bilgileri derledik.
11.05.2020
Devamını Oku >

Trafik Sigortasının Ödeme Yapmadığı Durumlar

Zorunlu Trafik Sigortası yaptıracaksanız ve sigortanın neyi karşılayıp neyi karşılamadığı hakkında fikir edinmek istiyorsanız içeriğimize göz atın.
29.04.2020
Devamını Oku >

Neden Özel Sağlık Sigortası Yaptırmalısınız?

Beklenmedik sorunlara ve hastalıklara karşı önceden önleminizi almayı düşündünüz mü? Özel sağlık sigortası ile ilgili önemli bilgiler yazımızda.
27.04.2020
Devamını Oku >