Yayınlanma Tarihi Logosu Yayınlanma Tarihi: 27.04.2020
Okuma Süresi Logosu Okuma Süresi: 3 dakika

​Hayatta bazen beklenmedik sorunlarla karşılaşabiliyoruz. Bu sorunlar bazen maddi bazen de sağlıkla alakalı olabiliyor. Atalarımız her zaman, sağlığın önemini vurgulayan ve sağlığımıza bir şey olmasındansa maddi olarak zarara uğramanın yeğlenebileceğine dair öğütler vermiştir ve bu konuda “Cana geleceğine mala gelsin.”, “Her işin başı sağlık.”, “Sağlıktan büyük zenginlik yoktur.”  gibi atasözleri söylemişlerdir.

Özellikle, coronavirüs ile mücadele ettiğimiz ve evimizde kalarak önlem aldığımız şu günlerde sağlığın önemini bir kez daha anladık. Dünyada ve ülkemizde birçok insanın hayatını etkileyen coronavirüs sağlığımıza dikkat etmemiz gerektiğini ve sağlıktan daha önemli hiçbir şey olmadığını bizlere bir kez daha hatırlattı.

Hayatınızı maddi olarak güvence altına almak;  gelecek kaygısını azaltıyor, daha umutlu ve kendine güvenen bireyler olmanızı ve hayallerin gerçekleşeceğine dair daha umutlu olmanızı sağlıyor. Peki tüm bunların yanında sağlığınıza bir şey olma ihtimaline karşı bir önlem alıyor musunuz?

özel saglık sigortası

Özel Sağlık Sigortası Nedir?


Özel Sağlık Sigortası, poliçe sahibinin hastalıklar ve kazalar sonucu meydana gelen sağlık giderlerinin karşılanması için hazırlanan sağlık sigortası ürünüdür. Sağlığınıza dikkat ettiğinizi ve başınıza bir şey gelmeyeceğini düşünüyor olabilirsiniz ancak hayat her zaman planlandığı gibi ilerlemiyor. Bazen tüm tedbirleri almış olsanız da başınıza kazalar veya hastalık gelebiliyor. Böyle bir durum ile karşı karşıya kalmak; sizi hem maddi hem manevi olarak yıpratabilir. Geleceğinizi güvence altına almaya sağlığınız ile başlayabilirsiniz. Unutmayın ki sağlığınız olmadan elinizdeki hiçbir şeyin değeri yoktur. 

Düşük Bütçe, Yüksek Standart İmkanı


Özel sağlık sigortası, herhangi bir hastalık ya da kaza durumunda sizi tüm masraflardan kurtarırken, iyi koşullarda tedavi olmanızı sağlar. Bunun yanında hastalığınız boyunca ihtiyaç duyacağınız ilaç, tedavi vb. giderlerini de zorlanmadan karşılama olanağı sunar.

İyi standartlarda, sizinle özel olarak ilgilenilen bir ortamda, maddi olarak sarsılmadan tedavi olmak hastalık sürecinizi olabilecek en iyi şekilde geçirmeniz için gerekli tüm koşulları oluşturacaktır. Çoğu rahatsızlıkta moralin yüksek olması oldukça önemlidir. Maddi olarak rahat olma ve iyi bir tedavi süreci moralinizin yüksek olmasını da katkı sağlayacaktır.

 tamamlayıcı saglık sigortası

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir?


Herkes sağlık hizmetlerinden daha iyi bir şekilde faydalanmak ve en iyi imkanlarda tedavi olmak ister. Sigortalı olduğunuz kurum, özel hastane tercih etmeniz durumunda sağlık masraflarınızın bir kısmını karşılar. Bu noktada aradaki farkı nasıl ödeyeceğinizi düşünmek ve ödeyeceğiniz miktarın her dakika artma ihtimali sizi panik haline sokabilir ve bütçenize zarar verebilir. Özel sigorta yaptıracak imkanınız yoksa ya da özel sağlık sigortası yaptırmak istemiyorsanız, İş Bankası’nın Tamamlayıcı Sağlık Sigortası hizmetinden faydalanabilirsiniz. ​Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile muayene, tetkik ve tedavi giderleriniz için fark ücreti ödemeden SGK ile anlaşmalı özel hastanelerden hizmet alabilirsiniz.
Sağlık sorunlarınızda kafanızın ödeyeceğiniz faturalara takılmaması ve sadece iyileşme sürecinize odaklanmanız için hazırlanan İş’te Nefes Sigortası ve Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürünlerini inceleyebilir, aklınıza takılan her şey ile ilgili dilediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sağlıklı günler dileriz.

"Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. İşbu blog sayfası aracılığı ile sunulan tavsiyelere dayanarak alınan/alınacak yatırım kararlarının ve yapılan/yapılacak alım satım vb. işlemlerinden ve bu işlemlerin olası neticelerinden Türkiye İş Bankası A.Ş. herhangi bir surette sorumlu değildir.​​"