Yayınlanma Tarihi Logosu Yayınlanma Tarihi: 10.02.2021
Okuma Süresi Logosu Okuma Süresi: 5 dakika
Sevgilinize onu sevdiğinizi hatırlatmak istiyor ancak her Sevgililer Günü’nde nasıl bir hediye almanız gerektiği ile ilgili kararsızlık yaşıyor olabilirsiniz. Anlamlı bir çiçek demeti, lezzetli bir çikolata paketi, özel bir akşam yemeği, şık bir kıyafet ya da aksesuar gibi sayısız 14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi alternatifiniz bulunuyor. Klasik ya da yaratıcı Sevgililer Günü hediye önerileri arasından dilediğinizi seçebilir, aynı zamanda sevgiliniz için en ideal hediyeye çeşitli indirim ve kampanyalarla sahip olabilirsiniz.Evinizden çıkmadan sevgilinize, onu mutlu edecek hediyeleri sipariş vermek için önerilerimize kulak verin.

Sınırlardan Hoşlanmıyorsanız Yaratıcılığınızı Konuşturun 


Hediye konusunda belirli yerler ve belirli ürünlerle sınırlı kalmaktan hoşlanmıyorsanız kendi yaptığınız bir ürünü sevgilinize hediye edebilir ya da dilediğiniz mağazadan dilediğiniz bir ürünü satın alabilirsiniz. Örneğin; birlikte geçirdiğiniz harika anları barındıran bir anı defteri hazırlayabilirsiniz. Bunun için ihtiyacınız olan malzemelere ulaşmak için yardıma mı ihtiyacınız var? 1 - 14 Şubat 2021 tarihleri arasında e-ticaret, çiçek, elektronik, giyim, ayakkabı, giyim aksesuarı, kozmetik, kitap, optik ve züccaciye firmaları dahil Maximum anlaşmalı iş yerlerinden tek seferde yapacağınız 150 TL ve üzeri alışverişleriniz için toplam 75 TL’ye kadar 15 TL’lik MaxiPuan da kazanabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için buraya tıklayın.

sevgililer-gunu-yemek

Yemek Siparişi Vererek Sevgilinizi ve Kendinizi Şımartın


Sevgilinizle beraber daha fazla vakit geçirmek ve kendinizi şımartmak için dışarıdan yemek siparişi vermeye ne dersiniz? Özellikle pandemi döneminde evde Sevgililer Günü geçirecekler için yemek siparişi vermek harika bir seçenek olabilir. Siz de Sevgililer Günü’nde lezzetli bir jest yapmak isterseniz Maximum Mobil üzerinden vereceğiniz siparişin %20’si kadar MaxiPuan kazanma fırsatını​ kaçırmayın!

Soğuk Kış Günleri İçin Sevgilinize Şık Bir Mont Hediye Edin

 
Kız arkadaşa hediye bulmak genellikle çok daha kolay olsa da erkek arkadaşa hediye bulmak konusunda siz de zorlanıyor olabilirsiniz. Ancak kadınlarda olduğu gibi erkeklere de soğuk kış günleri için hediye edebileceğiniz onlarca farklı mont, kıyafet, ayakkabı ve aksesuar seçeneği bulunuyor. Örneğin; Lufian’dan 1 - 28 Şubat tarihleri arasında Maximum Kart ile yapacağınız alışverişlerde %15 indirim ve ekstra 2 taksit imkanı kazanabilir, böylece kaliteli ve şık bir mont modelini oldukça avantajlı bir şekilde satın alabilirsiniz. 

sevgililer-gunu-elk

Elektronik Ürünleri Sevgiliye Hediye Olarak Değerlendirin


Bilgisayar, akıllı telefon ve kablosuz kulaklık gibi teknolojik ürünleri de mükemmel bir Sevgililer Günü hediyesine dönüştürebilirsiniz. Oldukça kullanışlı ve uzun ömürlü bir hediye seçeneği olan elektronik ürünler, hem kız arkadaşa hem erkek arkadaşa uygun seçenekler sunuyor. Eğer teknolojiye meraklı bir sevgiliniz varsa elektronik ürünler arasından dilediğinizi seçebilir, onu mutlu edebilirsiniz. Örneğin; 28 Şubat’a kadar Maximum Mobil uygulamasındaki Gördüm Aldım kampanyalarına dahil olan markalardan yapacağınız 1.500 TL ve üzeri alışverişlerinizde 150 TL MaxiPuan kazanabilirsiniz. 

sevgililer-gunu-hediye

Sevgilinize Yurt Dışındaki Markalardan Özel Bir Hediye Alın 


Türkiye’de faaliyet göstermeyen ancak dünya çapında ünlü olan pek çok giysi, aksesuar, kozmetik ve parfüm markası bulunuyor. Sevgilinize bu tarz markalardan ülkemizde satılmayan bir ürün hediye etmek isterseniz yurt dışı e-ticaret sitelerinden alışveriş yapabilirsiniz. Yurtdışı e-ticaret sitelerinden 1 - 28 Şubat tarihleri arasında Maximum Visa Kart’ınızla yapacağınız 1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde 50 TL indirim hakkı​ kazanabilir, böylece sevgiliniz için en özel ve uygun hediye seçeneğine daha avantajlı fiyatlar üzerinden sahip olabilirsiniz. 

Bu Sevgililer Günü’nde İş Bankası avantajlarından yararlanın, sevgilinize harika bir anı hediye edin!





Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti,yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. İşbu blog sayfası aracılığı ile sunulan tavsiyelere dayanarak alınan/alınacak yatırım kararlarının ve yapılan/yapılacak alım satım vb. işlemlerinden ve bu işlemlerin olası neticelerinden Türkiye İş Bankası A.Ş. herhangi bir surette sorumlu değildir.