Hayatınızın Her Anındayız

Ev ve Aile ile ilgili yazılarımızı buradan okuyabilirsiniz.

İkametgah Değişikliği Nasıl Yapılır? Nasıl Başvurulur?

Kolayca e-Devlet’ten ikametgâh değişikliği yapabilirsiniz. Bunun için takip edeceğiniz adımları yazımızda bulabilirsiniz!
15.04.2024
Devamını Oku >

2024 Yılında Ev Ekonomisi

Ev ekonomisi nedir? 2024 yılında ev ekonomisine nasıl planlanmalıdır? Hepsini ve daha fazlasını öğrenmek için sayfamızı ziyaret edin!
28.12.2023
Devamını Oku >

Aile Bütçesi Nedir?

Aile bütçesi nasıl hazırlanır? Aile bütçesi hazırlarken nelere dikkat etmeliyiz? Öğrenmek için sayfamızı ziyaret edin!
10.07.2023
Devamını Oku >

İnsanlar Neden Tasarruf Yaparlar?

Tasarruf nedir? Tasarrufun amacı ve önemi nedir? Çocuklara tasarruf nasıl öğretilir? Öğrenmek için sayfamızı ziyaret edin!
12.05.2023
Devamını Oku >

Sizler İçin Derledik : En Keyifli Yılbaşı Filmleri - 13 Öneri

Yeni yıla doğru geri sayarken yılbaşı ruhunu doyasıya yaşamak ya da evde geçen yılbaşı gecenize eğlence katmak için en iyi yılbaşı filmleri listemize tıklayın!
29.12.2022
Devamını Oku >

Tatil Bütçesi Nasıl Hazırlanır?

Tatil Bütçesi nedir ve nasıl hazırlanır tüm merak ettiklerinizi İş Bankası olarak sizler için derledik. İçeriğimizden tüm detaylara ulaşabilirsiniz. Hemen tıklayın!
11.11.2022
Devamını Oku >

Evinizin Depreme Dayanıklı Olduğunu Nasıl Anlarsınız?

“Binam depreme dayanıklı mı?” ve “Depreme dayanıklı bina nasıl olmalı?” gibi soruların cevaplarını öğrenmek için hemen tıklayın!
16.02.2022
Devamını Oku >

Sömestr'da Çocuğunuzla Yapabileceğiniz Aktiviteler

İki haftalık ara tatilden en yüksek verimi elde etmek için önceden plan yapmak gerekiyor. İşte, sömestr tatili için derlediğimiz bazı etkinlik önerileri!
19.01.2022
Devamını Oku >

Evde Ailecek Oynayabileceğiniz 6 Oyun

Ailenizle birlikte geçirdiğiniz hafta sonlarında, tatillerde, baş başa akşamlarda televizyon ve telefondan uzaklaşıp oyun oynamak istiyorsanız hemen tıklayın!
12.01.2022
Devamını Oku >

Eviniz İçin Isı Yalıtımı Nasıl Yapılır? Pratik Yalıtım Tavsiyeleri

Bu yazımızda “ısı yalıtımı ne işe yarar, daire içi ısı yalıtımı nasıl yapılır” gibi merak edilen konular hakkında merak ettiklerinizi bulabilirsiniz. Hemen tıklayın!
14.12.2021
Devamını Oku >

Yaşamı Küçük Alanlara Sığdırmak: Tiny House Nedir?

Son dönemlerde oldukça popüler hale gelen Tiny House konsepti hakkında bilgi almak, türleri nelerdir öğrenmek için hemen blog yazımıza tıklayın!
25.11.2021
Devamını Oku >

Kombi Bakımı Nasıl Yapılır? Ne Zaman Yapılmalıdır?

“Kombi bakımı ne zaman yapılır? Nasıl yapılır?” gibi merak edilen soruların yanıtlarını sizler için derledik, gelin bunlara birlikte göz atalım.
19.11.2021
Devamını Oku >

Evde Bitki Bakımı Hakkında Bilinmesi Gereken Önemli Noktalar

Ev için bitki alırken o bitkinin ihtiyaçlarını bilmeniz ve bunu karşılayabilmeniz bitkinin uzun ömürlü olması açısından oldukça önemlidir. Evde kolay bitki yetiştirme yöntemleri ve dikkat edilmesi gerekenleri sizler için derledik.
08.09.2021
Devamını Oku >

Ailecek Para Biriktirme İpuçları

Uzun zamandır birikim yapmak istemenize rağmen harekete geçemiyor musunuz? Ailece para biriktirmenin değişik yollarını öğrenerek ilk adımı atabilirsiniz.
19.07.2021
Devamını Oku >

Çocuklar İçin Güvenli İnternet Ortamı Nasıl Sağlanır?Güvenli İnternetin Önemi Nedir?

Günümüzde oldukça yoğun olarak kullanılan internetin zararlı yanlarından çocukları korumak önemli bir sorumluluk.Güvenli internet kullanımı özellikle çocuklar için neden çok önemli?Onlara güvenli bir internet ortamı sunabilmek için neler yapılabilir?
30.06.2021
Devamını Oku >

Evcil Hayvan Bakım Rehberi

Evcil hayvan sahiplenmek istiyorsanız, bazı sorumlulukların farkında olmanız gerekiyor.Bu yazımızda, sevimli dostlarımızın sağlıklı ve mutlu bir yaşamı olması için evcil hayvan bakımında size yardımcı olabileceğini düşündüğümüz bazı bilgileri derledik.
31.03.2021
Devamını Oku >

Türkiye'de ve Dünyada Hayvan Hakları

Doğada yaşamını sürdüren, yaşam hakkı elinden alınan ya da yaşadığı alanlar yok edilen hayvanların da hakları vardır ve bu haklar insanlar tarafından savunulmalıdır.
23.02.2021
Devamını Oku >

Taşınma Yardımı Nedir? Kimler Bu Yardımdan Faydalanabilir?

Taşınmanız bir zorunluluktan gerçekleşiyorsa süreç, sizin için biraz daha zorlayıcı olabilir. Fakat merak etmeyin, bu konuda da çeşitli çözüm yollarından yararlanıp işinizi bir nebze kolaylaştırmanız mümkün. Tüm detaylar, yazımızın devamında.
15.02.2021
Devamını Oku >