Yayınlanma Tarihi Logosu Yayınlanma Tarihi: 26.03.2020
Okuma Süresi Logosu Okuma Süresi: 4 dakika

​Bilgisayar ve teknoloji çağıyla birlikte hayatın her alanında hızlı bir dönüşüm süreci başladı. Bundan 20 yıl öncesi ile günümüz alışkanlıklarının arasında neredeyse uçurum var. Şu an çoğu kişinin uyandığı gibi ilk yaptığı şey telefonunu kontrol etmek. Sürekli mobil ile bağlantı kurabilmek, kolay erişilebilirlik imkanını da beraberinde getiriyor ve iş hayatında büyük kolaylık sağlıyor.

Ofis kavramı önemini korusa da artık birçok işi hızlıca çözmek için internete erişilebilir bir ortamda olmak yeterli olabiliyor. Toplu taşımada, kafede ya da evde işle ilgili çoğu sorumluluk yerine getirilebiliyor. 

Teknoloji Zaman Kazandırıyor!


Eskiden alışveriş, bankacılık, sosyalleşme gibi ihtiyaçların karşılanabilmesi için fiziksel olarak ilgili yerlerde bulunmak gerekiyordu. Artık birçok ihtiyacı telefon üzerinden halledebiliyoruz ve çoğu hizmetin kapımıza kadar gelmesini sağlayabiliyoruz. Bu sayede zamandan ciddi bir tasarruf yapılabiliyor.
Bir de günlük koşuşturmaca içinde yapmamız gereken şeyleri kapımıza değil parmağımızın ucuna kadar getiren bir sektör var: Bankacılık

Dijital Bankacılık Revaçta


Her şeyin dönüşüme girdiği dijitalleşme süreci ile birlikte, bankacılıkta da farklı sektörlere örnek olabilecek gelişmeler yaşanıyor. İnternet bankacılığı sayesinde; para gönderme, hesabımıza gelen ödemeleri kontrol edebilme, yatırım yapma, kredi çekme, kredi kartı borç ödeme gibi birçok işlemi kolayca halledebiliyoruz. Hayatımıza artık; yapay zeka, sanal gerçeklik, biyometrik doğrulama gibi kavramlar girdi.

Eskiden İş Bankası şubesine gelmenizi gerektiren birçok işlem için, artık biz parmağınızın ucuna geliyoruz. Bu sayede zamandan ciddi bir tasarruf yaptığınızı biliyoruz. Size hızlı çözümler sunarak hayatınızı kolaylaştırıyoruz.
İnternet bankacılığı ve teknolojik çözümler ile ilgili çalışmalarımız sürekli devam ediyor ve bu konuda kendimizi her geçen gün daha çok geliştiriyoruz.

Kobiler ve Teknolojik Tasarruflar


Bir şirketin çok fazla gider kalemi olduğunu ve şirket yönetirken bir yandan da tasarruf yapmanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. 

Özellikle KOBİ’ler için küçük veya orta ölçekli bir işletmeyi yönetebilmek oldukça masraflıdır. Yeni kurulan işletmelerde bir anda ortaya çıkan, hiç hesaba katılmamış harcamalar sürekli artarak KOBİ’leri hayal kırıklığına uğratabilir ve işe devam etme umutlarını yok edebilir. Sevgili KOBİ’ler; bu noktada kendinizi yalnız hissetmeyin. Birçok yeni girişimci sizinle aynı sorunları yaşıyor. Motivasyonunuzu hep yüksek tutun. Ufak teknolojik önlemler ile tasarruf sağlayabileceğinizi unutmayın. 

Öncelikle internet çağının nimetlerinden faydalanın. Ofisinizdeki işleri doğru planlamak için internet üzerinden ücretsiz programlar edinebilirsiniz. Muhasebe, insan kaynakları yönetimi, iş planlama gibi alanlar ile ilgili birçok programa erişmek çok kolay.
 
Faturalarınızı postalamak, hem kargo ücreti hem de baskı ücreti ödemek anlamına geliyor. Üstelik gereksiz yere kağıt da harcamış oluyorsunuz. Bunun yerine e-fatura sistemine geçebilirsiniz. Böylece hem ekstra masraftan kurtulmuş olursunuz hem de faturalarınız ile ilgili aklınıza takılan bir şey olduğunda telefonunuzdan ya da bilgisayarınızdan hızlı bir şekilde kontrol etme imkanınız olur.
 
İş Bankası’nın girişimcilere özel olarak hazırladığı paketleri inceleyerek bankacılık işlemlerinizde tasarruf sağlayabilirsiniz. Örneğin teknoloji ile ilgili bir iş yapıyorsanız ve işletmeniz 3 yıldır faaliyet gösteriyorsa Teknolojik Girişimci Paketi tam size göre! Bu paketle İş Bankası internet şubesi ve İşCep​’ten sınırsız ücretsiz havale ve EFT yapabilirsiniz. Dijital bankacılık servislerimiz kapsamında yer alan e-ekstre, e-fatura, muhasebe entegrasyonu gibi hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Ya da KOBİ’lere özel internet sitesi İŞ’TE KOBİ üzerinden sektörel bilgilere ulaşıp ürün, hizmet ve kampanyalarınızı tanıtabilirsiniz.

İşletmenizde maliyetleri azaltmak için özel olarak hazırlanan İş Bankası hizmetlerini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

İşletmenizde maliyetleri azalttığınız ve kar oranlarınızı arttırdığınız güzel zamanlar dileriz.

"Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. B​u nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. İşbu blog sayfası aracılığı ile sunulan tavsiyelere dayanarak alınan/alınacak yatırım kararlarının ve yapılan/yapılacak alım satım vb. işlemlerinden ve bu işlemlerin olası neticelerinden Türkiye İş Bankası A.Ş. herhangi bir surette sorumlu değildir."​​​​​​​​