Yayınlanma Tarihi Logosu Yayınlanma Tarihi: 24.04.2023
Okuma Süresi Logosu Okuma Süresi: 4 dakika

​Yeni Finans Uygulama Olan Nays Nedir? 

Yeni nesil bir uygulama olan Nays sayesinde kolaylıkla para ve zaman kazanabilirsiniz. Harcarken kazanabileceğiniz, kazanırken eğlenebileceğiniz ve nakite sıkıştığınız zamanlarda da arkadaşlarınızdan kolaylıkla borç alabileceğiniz Nays ile günlük finansal işlerinizi de 
kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. 

Alışverişlerinizde de kazandıran uygulama ile anlaşmalı pek çok markadan ​harcama yaparken de kazanmanın keyfini sürebilirsiniz. Hem online alışverişlerinizde hem de fiziki alışverişlerinizde kullanabileceğiniz mobil uygulamayı dilediğiniz an dilediğiniz yerde kullanarak kazanmaya başlayabilirsiniz. 

İş Bankasının Yeni Finans Uygulaması: Nays 


Koşullara bağlı kalmadan daima ücretsiz olarak kullanabileceğiniz ve sizlere alışkanlıkların ötesinde bir deneyim yaşatan Nays sayesinde ödemelerinizi online ve fiziki POS’larda kolayca gerçekleştirirken hediye para ve indirim avantajlarından faydalanabilirsiniz. Bunların yanı sıra popüler platformları da indirimli kullanabilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınızı davet ettiğinizde hem size hem de arkadaşlarınız kazanmaya devam edebilir. 

Nays Nedir? 


Nays nedir? sorusu sıkça sorulan sorular olarak karşınıza çıkar. Nays, İş bankası tarafından tasarlanan ve sizlerin hayatını kolaylaştırırken aynı zamanda kazandıran ve eğlendiren bir finans uygulamasıdır. Alışverişlerinizde indirim ya da hediye para avantajlarıyla bol bol kazanabileceğiniz, nakit ihtiyacı duyduğunuz anlarda kolayca borç alabileceğiniz ve 7/24 para transferi yaparken, günlük finansal aktivitelerinizi de gerçekleştirebileceğiniz bir uygulamadır. 

Nays ile Neler Yapılabilir? 


Nays ile neler yapabilirim?​ sorusuna cevap olarak yapabilecekleriniz ve sunduğu avantajlar sizleri şaşırtabilir. Uygulamayı koşullara ve şartlara bağlı kalmaksızın daima ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Online alışverişlerinizde ve karekod özelliğini bünyesinde bulunduran fiziki POS cihazlarından ödemelerinizi kolayca gerçekleştirirken Türkiye İş Bankası bankamatiklerinden özgürce para çekme yatırma işlemlerini de yapabilirsiniz. Nays ile anlaşmalı markalardan yapacağınız alışverişlerde hediye para ve indirim kazanma avantajlarını elde edebilirsiniz. Ayrıca geri ödemeyi kolayca planlayabileceğiniz gibi borç al seçeneğini de nakit ihtiyacı duyduğunuz anlarda kullanabilirsiniz.

Nays Özellikleri 


Nays özellikleri sayesinde günlük hayatta gerçekleştirdiğiniz finansal işlemler esnasında ihtiyacınız olan Naysapp faydaları sayesinde kolayca ve çok hızlı bir şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Hesabınızda kullanabilmek için banka kartınız ve banka hesabınız ile para yükleyip çekebileceğiniz gibi nakite sıkıştığınız anlarda borç alabilir ve borç verebilirsiniz. Kolayca yapacağınız alışverişler ile hediye para ve indirim kazanırken oyna kazan ile kazanmanın keyfini çıkarabilirsiniz. 

Para Yükle/ Çek 


Hesabınıza para yüklemek için dilerseniz banka kartı dilerseniz de banka hesabı ile işlem yapabilirsiniz. Ayrıca hesabınıza para yüklemek için bankamatikleri de tercih edebilirsiniz.

Banka kartıyla yüklemelerde yükleme yaparken öncelikle Nays uygulamasına giriş yaparak para yükle butonuna tıklayabilirsiniz. Ardından banka kartıyla para yükle alanına kartınızı ekleyerek yüklemek istediğiniz tutarı yazabilir ve daha sonraki para yüklemeleri için kartınızı kaydedebilirsiniz. Banka hesabıyla kendi banka hesabınızla para yüklemesi yapabilirsiniz. Yükleme yaparken para yükle butonuna tıkladıktan sonra, göndereceğiniz IBAN numarasını banka uygulamasındaki ilgili yere yazarak bilgileri tamamlayabilirsiniz.

Bankamatikten para yüklerken ise İş Bankası bankamatikleri üzerindeki karekod aracılığıyla anında para yükleyebilirsiniz. Tek yapmanız gereken bankamatikten para yükle butonuna tıklamak ve bankamatik üzerindeki karekodu okutarak, yatırmak istediğiniz tutarı girmek. Ardından paranız hesabınıza hızlıca aktarılır. Para çekmek istediğinizde ise bankamatikten para çekme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Uygulama içindeki menüden işlemi başlatabilir ve çekmek istediğiniz tutarı uygulamaya girebilirsiniz. Ardından tek yapmanız gereken bankamatik üzerindeki karekodu okutmak. Karekod okutma sonrasında paranızı alarak dilediğinizce ​harcayabilirsiniz. Para/yükle çek işlemi kısa ve kolay bir şekilde ​rahatlıkla tamamlayabilirsiniz.

İş Bankasının Yeni Finans Uygulaması: Nays

Ücretsiz Para Gönder/ Al


Nays ile 7/24 para gönderme ve alma özelliği ile ücretsiz para transferi 
gerçekleştirebilirsiniz. Telefon rehberinizdeki diğer kullanıcılara kolayca para gönderebilirsiniz. Ayrıca uygulamayı kullanmayan kişilere de para gönderimi sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda IBAN numarasıyla da kolaylıkla para gönderme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Nays kullanıcısı olmayan bir kişiye para göndermek için rehberinizde kayıtlı kişinin üzerine tıklayarak kullanmaya davet edebilir ve kaydolduklarında ücretsiz para gönderimi yapabilirsiniz. Bunlar dışındaki hesaplara IBAN kullanarak da para gönderebilirsiniz. Bu işlemi ücretsiz olarak FAST limitleri dahilinde 24 saat gerçekleştirebilirsiniz.

Kolayca Borç Al/ Öde


Nays borç al/öde ile arkadaşlarınızdan kolayca borç alıp ödeyebilirsiniz. Ödeme planınızı yapabileceğiniz, zamanını kendiniz belirleyebileceğimiz esnek borç sayesinde, kazanmaya devam edebilirsiniz. Borç almadan önce ödeme planını görebileceğiniz dilerseniz tek seferde dilerseniz de taksitli olarak ödeme imkanı bulabileceğiniz esnek borç ile aldığınız borçların ödeme gününü de kendiniz seçebilirsiniz. Kayıt işlemlerini tamamlamanız ardından borç al/öde menüsünden almak istediğiniz borç miktarını girebilir, taksit sayısını ve ödeme gününü de seçtikten sonra borç alabilirsiniz. Dilerseniz 6 taksite kadar borcunuzu dağıtabileceğiniz gibi tek seferde de ödeme yapabilirsiniz.

Nays Kartla Alışveriş 


Nays kartla alışveriş yapmak son derece avantajlı kampanyalardan yararlanmayı da sağlar. Nays’a kaydolmanızın ardından sizler için ön ödemeli dijital kart yaratılır. Ön ödemeli dijital karta yüklediğiniz bakiyeler doğrultusunda harcama limitinizi belirleyebilir ve alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Nays kartı dilediğiniz e-ticaret sitelerinden yapacağınız alışverişlerde kolaylıkla kullanabilirsiniz. Hiçbir ek ücret ödemeden kullanabileceğiniz dinamik güvenlik kodu özelliği ile bilgilerinizin de daima güvende olduğundan emin olabilirsiniz. 

Şimdi Oyna Kazan 


Şimdi Oyna Kazan hediye nakit para kazanabileceğiniz online olarak oynayabileceğiniz bir oyundur. Oyundaki 4 adet kutudan 3 tanesinde aynı miktarı bulduğunuzda hediye nakit para kazanabilirsiniz.  Nays bakiyenize yüklenen parayı dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde harcayabilirsiniz. 

Nays Kampanyaları


Nays kampanyaları ile hem eğlenebilir hem de kazanabilirsiniz. Şimdi Kazan, Davet Et Kazan, İlk İşleminde Kazan ve Kullandıkça Kazan kampanyaları ile avantajlardan faydalanabilirsiniz. İlk İşleminde Kazan kampanyası ile banka hesabından Nays hesabına yapacağın ilk işleminizde nakit para kazanabilirsiniz. İşlemin ardından bir defaya mahsus olarak hesabınıza eklenen bakiyeyi dilediğiniz yerde ve dilediğiniz zamanda harcayabilirsiniz. Şimdi Kazan kampanyası ile harika bir oyun oynarken kazanabilirsiniz. Tek seferde yüklediğiniz paralar ve haftanın belirli gün ve saatlerinde kazanabileceğiniz Şimdi Kazan oyun haklarından faydalanabilirsiniz. Davet Et Kazan kampanyası sayesinde daha çok arkadaşınızı avantajlar ile tanıştırırken hem arkadaşlarınız hem de siz nakit para kazanabilirsiniz. Uygulamaya kattığınız her bir arkadaşınız için kazandığınız nakit paraları dilediğiniz şekilde harcayabilirsiniz. Kullandıkça Kazan kampanyası ile çok tercih edilen e-ticaret siteleri ve anlaşmalı markalardan yaptığınız alışverişlerde harcadıkça hediye para ve ​indirimler kazanırken avantajlardan da faydalanmaya devam edebilirsiniz. 



“Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. İşbu blog sayfası aracılığı ile sunulan tavsiyelere dayanarak alınan/alınacak yatırım kararlarının ve yapılan/yapılacak alım satım vb. işlemlerinden ve bu işlemlerin olası neticelerinden Türkiye İş Bankası A.Ş. herhangi bir surette sorumlu değildir."