#Tasarruf Yöntemleri

Tasarruf Yöntemleri etiketli yazılarımızı görüntülüyorsunuz.

İnsanlar Neden Tasarruf Yaparlar?

Tasarruf nedir? Tasarrufun amacı ve önemi nedir? Çocuklara tasarruf nasıl öğretilir? Öğrenmek için sayfamızı ziyaret edin!
12.05.2023
Devamını Oku >

Hem Karlı, Hem Çevreci Öneriler

Hem çevreyi koruyacak hem de tasarruf yaptıracak önerilerimizi sizler için listeledik. Okumak için sayfamızı ziyaret edin.
01.02.2023
Devamını Oku >

Sürdürülebilirlik İpuçları ile Tasarruf Önerileri

Sürdürülebilirlik nedir? Günlük hayatınızda hangi kaynakların kullanımında tasarruf edebilirsiniz? Öğrenmek için sayfamızı ziyaret edin.
24.01.2023
Devamını Oku >

Üniversite Öğrencileri için Kişisel Finans Önerileri

Kişisel finans hakkında bilmeniz gereken her şeyi İş Bankası olarak sizler için derledik. Öğrencilere uygun tasarruf önerilerimize göz atmak için hemen tıklayın!
04.11.2022
Devamını Oku >

Kombi Bakımı Nasıl Yapılır? Ne Zaman Yapılmalıdır?

“Kombi bakımı ne zaman yapılır? Nasıl yapılır?” gibi merak edilen soruların yanıtlarını sizler için derledik, gelin bunlara birlikte göz atalım.
19.11.2021
Devamını Oku >

Temerrüt Nedir, Temerrüte Düşmek Ne Demektir?

Temerrüt kavramı, taraflara göre farklılık gösterir. Peki, temerrüt ne demek? Temerrüte düşmek, temerrüt faizi gibi kavramlar aslında neyi anlatır?
12.07.2021
Devamını Oku >

Hasarlı ve Yırtık Para Değişimi ile İlgili Her Şey

Hasarlı paralar değiştirilebilir mi? Yırtık paraları değerlendirme yolları nelerdir? Yaptığınız herhangi bir alışveriş sonucunda, takside ya da başka bir yerde elinize hasarlı bir paraları nasıl değerlendirebileceğinizi keşfetmeye başlayalım.
08.01.2021
Devamını Oku >

Bireysel Emekliliğin Faydaları

Çalışma hayatınız boyunca yakaladığınız standartları emeklilik hayatınızda da devam ettirebilmeniz için geliştirilen BES, emeklilik döneminizde size ek gelir sağlayarak daha rahat bir hayat sürmenizi amaçlayan güvenli bir tasarruf ve yatırım aracıdır.
07.01.2021
Devamını Oku >

Ön Ödemeli Kart Nedir ve Nasıl Kullanılır? Avantajları Nelerdir?

Ön ödemeli kart bankanızın müşterilerine veya henüz müşteri olmamış ancak banka hizmetlerinden yararlanmak isteyen kişilere sunduğu yeni bir hizmet çeşididir. Bu yeni hizmet çeşidini keşfetmek için okumaya devam edin!
28.12.2020
Devamını Oku >

Sürdürülebilir Yaşama Katkı: Döngüsel Ekonomi

Neden döngüsel ekonomi modeline geçmeliyiz? Döngüsel ekonomi uzun vadede ne gibi katkılar sunuyor?
20.08.2020
Devamını Oku >

Tasarruflu Bir Şekilde "Online" Alışveriş Yapmanız İçin İpuçları

Sadece birkaç aşamada istediğimiz ürünleri satın almamızı sağlayan e-ticaret sitelerinden daha sık online alışveriş yapmaya başladık. Peki, tasarruflu alışveriş yapmak için nelere dikkat etmeli? Detaylar, yazımızda.
24.06.2020
Devamını Oku >

Elektrik Tasarrufu İçin Öneriler

Evde elektrik tasarrufu yaparak hem faturanızın daha az gelmesini sağlayabilir hem de enerji kaynaklarının daha uzun süre kullanılabilmesine katkı sunabilirsiniz.
16.06.2020
Devamını Oku >

Farklı Yakıt Türlerine Göre Yakıt Tasarrufu Nasıl Sağlanır?

Yakıt tasarrufu yapılarak hem ekonomik anlamda rahatlayabilir hem de çevrenin korunmasına yardımcı olabilirsiniz. Benzinli ve Dizel araçta yakıt tasarrufu önerilerimize göz atın.
13.04.2020
Devamını Oku >

Verimli İnternet Kullanımı Nasıl Olmalı? Nelere Dikkat Edilmeli?

Akıllı telefonların kullanımının artması ve tüm işlemlerin dijital kanallara evrilmesi interneti etkin kullanma arayışını da beraberinde getiriyor.
09.04.2020
Devamını Oku >

Teknolojiyi Kullanarak İşletmenizde Maliyetleri Azaltın!

İşletmeniz için tasarruf yöntemleri arıyorsanız teknolojinin yeniliklerinden faydalanabilirsiniz. Verimli zaman ve fayda sağlayacak önerilerimize göz atın.
26.03.2020
Devamını Oku >

Ekonomik Mutfak Alışverişi Yapmanın 5 Yolu

Evde tasarruf yapmak istiyorsunuz ama nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, mutfak alışverişinde dikkat etmeniz gereken temel noktalar yazımızda!
10.03.2020
Devamını Oku >

Doğal Gaz Tasarrufu: Faturayı Düşürmenin 4 Yolu

Soğuk kış günlerinde kabarık gelen doğal gaz faturalarınızı düşürebileceğinizi biliyor musunuz? Doğal gaz faturanızı düşürecek önemli tüyolarımıza göz atın.
27.01.2020
Devamını Oku >

Üniversite Öğrencilerine “Oh Be” Dedirtecek Para Yönetimi Tavsiyeleri

Üniversite yıllarını hem eğlenceli hem de maddi olarak rahat geçirmeye ne dersiniz? Üniversite öğrencileri için hazırladığımız para yönetimi tavsiyeleri yazımızı okuyabilirsiniz.
19.08.2019
Devamını Oku >

Özgür Ruhlar İçin Para Biriktirme Yolları

Artık ekonomik özgürlüğünüzü elinize aldınız. Daha önce ertelediğiniz isteklerinizi şimdi gerçekleştirmek için önünüzde bir şans var.
28.03.2019
Devamını Oku >

Para Tasarrufu Yapmanın 5 Pratik Yolu

Okula gidiyoruz, mezun oluyoruz, daha konforlu bir hayat sürmek ve yaşam kalitemizi arttırmak için yıllarca çalışıyoruz, çabalıyoruz.
28.03.2019
Devamını Oku >