#Evden Çalışma

Evden Çalışma etiketli yazılarımızı görüntülüyorsunuz.

Home Office Çalışanların Yapabileceği Egzersizler

İş Bankası olarak Home Office çalışanlar için egzersiz önerilerimizi bu yazıda derledik.
21.11.2022
Devamını Oku >

Freelance Çalışma Düzeni ve İş Fikirleri

Freelance çalışma son yıllarda oldukça popüler bir hal aldı. Gelin freelance çalışma nedir, ne gibi avantajları ve dezavantajları bulunur, birlikte inceleyelim.
07.03.2022
Devamını Oku >

Evden Satışta Vergi Muafiyeti Nedir? Vergi Muafiyetinden Nasıl Yararlanabilirsiniz?

Son yıllarda evden satış yapanların oranı oldukça arttı. Evden satış yaparken vergi muafiyetinden yararlanmak için şartların ne olduğunu öğrenmek için tıklayın!
05.11.2021
Devamını Oku >

Hayatınıza Sağlık Katacak Sabah Rutinleri Oluşturma

Sabah rutinlerine göz attığımız blog yazımızda; rutin nedir, rutinlerin faydaları nelerdir ve sabah rutini nasıl oluşurulur sorularınızın yanıtlarını bulabilirsiniz!
18.05.2021
Devamını Oku >

Online Ders ile Ek Gelir Elde Edebilirsiniz

Ülkemizde ve dünyanın birçok yerinde uzaktan eğitim sistemine geçildiği bugünlerde online özel ders vererek ek gelir elde edebilirsiniz.
12.10.2020
Devamını Oku >

Dijital Göçebe (Digital Nomad) Nedir ve Nasıl Olunur?

Hiç zamana ya da mekana bağlı olmadan çalışmanın hayalini kurdunuz mu? Yanıtınız “Evet” ise dijital göçebe kavramıyla tanışın!
24.08.2020
Devamını Oku >

Evdeki Zamanınızı Planlamaya Yardımcı Uygulamalar

Teknoloji zaman yönetimi konusunda bize yardımcı oluyor. Peki bir sürü uygulama arasından kendimize en uygununu nasıl bulacağız? Sizin için en iyi 11 uygulamayı seçtik!
28.05.2020
Devamını Oku >

Çalışma Yaşamlarımız Evriliyor: Evden Çalışma

Zaman değiştikçe çalışma yaşamlarımız da değişmeye başlıyor. Bir çok sektör home office çalışmaya olanak sağlayabiliyor. Evden çalışma ile ilgili püf noktaları sizler için derledik.
15.04.2020
Devamını Oku >

Uzaktan Çalışma Hayatında Çalışan Deneyimi Hakkında Öneriler

İş yerinizden uzakta işlerinizi yürütmek nasıl bir duygu? Uzaktan çalışma sırasında verimli olmak için neler yapılmalı ? Önerilerimize göz atın.
10.04.2020
Devamını Oku >

Evdeki Zamanı Güzelleştirecek Kültür-Sanat Aktiviteleri

Sosyal izolasyonun sağlanmaya çalışıldığı bu dönemde evinizden kültür-sanat etkinliklerine katılabilirsiniz. Evden katılabileceğiniz etkinliklere göz atın
30.03.2020
Devamını Oku >

Çocuklarla Evde Verimli Bir Şekilde Nasıl Çalışabiliriz?

Home Office çalışma konfor açısından çok rahat olmakla birlikte, çocuklu bir evde ofis ortamını oluşturabilmek zor olabiliyor. Gelin bu konudaki önerilerimize göz atın!
27.03.2020
Devamını Oku >

Evden Çalışanlar için Beslenme ve Egzersiz Önerileri

Covid-19 salgınına karşı çalışanların ve toplumun sağlığını düşünerek çoğu kurum evden çalışma modeline geçti. Peki evden çalışırken sağlığınıza nasıl dikkat edebilirsiniz?
24.03.2020
Devamını Oku >