#Uygulama Geliştirme

Uygulama Geliştirme etiketli yazılarımızı görüntülüyorsunuz.

MBTI Testi Nedir ve Kişilik Testi Harfleri Anlamları Nelerdir?

İş Bankası Blog olarak bu yazımızda ünlü psikiyatrist Carl G. Jung’un kişilik ve karakter analizleri doğrultusunda hazırlanan MBTI Testi’ni inceleyeceğiz.
22.09.2021
Devamını Oku >

Çevrimiçi Dünyada Kariyer Yönetimi Nedir ?

Kullanıcı için internet yalnızca gündemi takip edeceği bir araç olmaktan çıkıp kariyer yönetimi dahi yapabileceği bir yer haline geliyor.Peki,online kariyer yönetimi ne anlama geliyor?Online kariyer yönetimi hakkında merak edilenleri sizler için derledik.
14.09.2021
Devamını Oku >

E-İmza Nedir, Ne İşe Yarar?E-İmzanın Kullanıldığı Yerler Nelerdir?

Tüm resmi belgeler,elektronik ortam üzerinde işlem gördüğü için imzanın da elektronik hale gelmesi bir ihtiyaç halini aldı.E-imza tam da bu noktada devreye girerek kullanıcıların hayatını kolaylaştırdı.İşte, e-imza ile ilgili merak edilenler.
02.07.2021
Devamını Oku >

Bulut Depolama Nedir, Avantajları Nelerdir?

İş Bankası blog olarak bu yazımızda, tüm dijital verilerin güvenli ve istenildiğinde erişilebilir bir şekilde yedeklenmesine imkan sağlayan bulut depolamayı ve avantajlarını inceledik.
17.06.2021
Devamını Oku >

Wi-Fi Nedir, Tarihi Ne Kadar Eskidir?

Pek çok cihazın aynı anda internet bağlantısına ihtiyaç duyduğu düşünüldüğünde Wi-Fi,kablosuz bağlantı özelliği sayesinde avantaj sağlar.Wi-Fi nedir ve bu kavram ne zamandan beri hayatımızda yer alır?Gelin,bu soruların cevaplarını birlikte inceleyelim.
09.06.2021
Devamını Oku >

Oyunlarda Yenilmez Olmak İsteyenlere İpuçları

Hayatta birçok şeyi başarmak için iyi bir planlama gerekir. Bu bilgisayar oyunları için de geçerli bir kuraldır. İş Bankası blog olarak bu yazımızda, oyunlarda yenilmez olmak isteyenler için ipuçlarını derledik.
06.04.2021
Devamını Oku >

E-ticaret Satışında Güvenli Tahsilat Yöntemleri

E-ticaret, karşılıklı güvene dayalı bir sistem.İnternetten satış yapan kişiler tahsilat yapabileceklerine,satın alan kişiler ise istedikleri ürüne ulaşabileceklerine inanmalı.Gelin,bu yöntemleri ve e-ticaret satış güvenliği ipuçlarını beraber inceleyelim.
01.03.2021
Devamını Oku >

Arama Motoru Nedir, Nasıl Çalışır? En Çok Kullanılan Arama Motorları Nelerdir?

İnternet kullanımı deyince akla ilk gelen araçlardan biri de arama motorları oluyor.İş Bankası blog olarak bu yazımızda arama motorlarının nasıl ortaya çıktığını, nasıl çalıştıklarını ve dünyada en çok kullanılan arama motorlarını inceleyeceğiz.
12.02.2021
Devamını Oku >

Siber Zorbalık Nedir, Nasıl Engellenir?

Dijital çağ,hayatımızı kolaylaştırma konusunda birçok fayda sağlasa da bazı durumlarda hayatımızı olumsuz da etkileyebiliyor.Bu durum erken fark edilmediğinde oldukça ağır sonuçlar doğurabiliyor.Siber zorbalık konusunu tüm ayrıntıları ile ele aldık.
25.01.2021
Devamını Oku >

Açık Bankacılık (Open Banking) Nedir? Açık Bankacılığın Avantajları Nelerdir?

Açık bankacılık(Open Banking) finans sektöründeki dijitalleşme yolunda bugüne kadar atılan en büyük adımlarından biri olarak hayatımıza giriş yapıyor.Bankacılık sektörünü değiştirecek ve yarını bugüne taşıyan Açık Bankacılık kavramını yakından inceleyelim
14.12.2020
Devamını Oku >