#Çocuk Eğitimi

Çocuk Eğitimi etiketli yazılarımızı görüntülüyorsunuz.

Çocuklarınıza Ekonomi

Çocuklarınızın bireyselleşmeye adım attığı dönemlerde para yönetiminin öğrenimini nasıl sağlayabileceğinize dair içeriğe buradan ulaşabilirsiniz.
10.05.2023
Devamını Oku >

Çocuklar İçin Okunması Gereken Klasikler

İş Bankası Blog olarak bu yazımızda, çocuklara ufak yaşlardan itibaren okuma alışkanlığı kazanmanın önemine değindik ve çocuklar için okunması gereken klasikleri derledik.
20.09.2021
Devamını Oku >

Çocuklar İçin Güvenli İnternet Ortamı Nasıl Sağlanır?Güvenli İnternetin Önemi Nedir?

Günümüzde oldukça yoğun olarak kullanılan internetin zararlı yanlarından çocukları korumak önemli bir sorumluluk.Güvenli internet kullanımı özellikle çocuklar için neden çok önemli?Onlara güvenli bir internet ortamı sunabilmek için neler yapılabilir?
30.06.2021
Devamını Oku >

Satranç Nasıl Oynanır, Taşlarının Özellikleri Nelerdir?

Satrancın tarihçesi, oyunun kuralları ve taşların özellikleri gibi satranca dair bilgiler ve Türkiye İş Bankası'nın satranç oyuncularına sağladığı fırsatlar için tıklayın!
24.05.2021
Devamını Oku >

Finans Kavramlarını Çocuklarınıza Nasıl Öğretirsiniz?

Finansal kavramları öğretirken hayattan örnekler vermek oldukça önemlidir. Faiz, yatırım gibi terimleri çocuklara aktarırken yardımcı olacak öneriler burada!
17.05.2021
Devamını Oku >

Çocuklarda Gelir Gider Kavramı

Çocuklara basit bir dille ekonomi ve birikimin önemi nasıl anlatılır?
07.12.2020
Devamını Oku >

İnternet ile Büyüyen Çocukları Siber Zorbalıktan Koruma Yolları

Çocuklar artık internetle büyüyor! Peki çocukları siber zorbalıktan koruma yolları neler? Ebeyveynlere nasıl bir görev düşüyor? Tüm detaylar yazımızda!
22.06.2020
Devamını Oku >

Mutlu ve Bilinçli Çocuklar Yetiştirmek

Çocuklarımızın iyi ve başarılı bir yetişkin olabilmesi, mutlu ve huzur dolu bir çocukluk geçirmesini istiyoruz. Bizim de bu konuda bir kaç önerimiz var. Yazımıza göz atın.
17.04.2020
Devamını Oku >

Çocuğunuzu Büyütürken Sizi Neler Bekliyor?

Bilinçli bir ebeveynseniz ve en çok endişe duyduğunuz konu çocuğunuzun geleceği ise; çocuklarınıza mutlu bir gelecek sağlamak için yazımıza göz atın!
07.10.2019
Devamını Oku >

Satrancın Çocuğunuzun Üzerindeki Etkilerini Keşfedin

Satranç oynamak zekayı geliştirir mi? Satrancın çocuk eğitimindeki inanılmaz faydaları: Konsantrasyon, güçlü hafıza ve disiplin. Satranç hakkında her şey!
27.06.2019
Devamını Oku >