#Akıllı Telefon

Akıllı Telefon etiketli yazılarımızı görüntülüyorsunuz.

WhatsApp Uygulamasının Hayatımıza Kattıkları ve Kazandırdığı Kolaylıklar

Neredeyse herkesin akıllı telefon kullandığı günümüz dünyasında, WhatsApp hayatımızın kolaylaştıran ve en çok kullanılan uygulamalar arasında yer alıyor.WhatsApp’ın hayatımıza kazandırdığı kolaylıkları bu yazımızda derledik.
19.01.2021
Devamını Oku >

NFC Teknolojisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Siz de genel olarak NFC teknolojisini, bu teknolojiyi nasıl ve nerelerde kullanabileceğinizi merak ediyorsanız tüm ayrıntıları öğrenmek için içeriğin devamına göz atabilirsiniz.
17.09.2020
Devamını Oku >

Motivasyon Artırma ve Problem Çözme: Oyunlaştırma (Gamification)

Pazarlama profesyonelleri, markalarını hedef kitlelere ulaşabilmek, onları cezbederek sadık birer kullanıcıya dönüştürmek için yenilikçi yollar denemekten asla kaçınmıyor. Popülaritesi giderek artan oyunlaştırma da bu yollardan biri.
01.09.2020
Devamını Oku >

Dijital Cüzdan Nedir ve Ne İşe Yarar?

Dijital cüzdan ile bütçeyi ve harcamaları kontrol altında tutmak mümkün. Dijital cüzdan hakkında önemli bilgilerin olduğu içeriğimize göz atın.
29.05.2020
Devamını Oku >

Verimli İnternet Kullanımı Nasıl Olmalı? Nelere Dikkat Edilmeli?

Akıllı telefonların kullanımının artması ve tüm işlemlerin dijital kanallara evrilmesi interneti etkin kullanma arayışını da beraberinde getiriyor.
09.04.2020
Devamını Oku >

Günlük Yaşamı Kolaylaştıracak 10 Mobil Uygulama

Akıllı telefonlar hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelirken hayatımızı kolaylaştıran uygulamalar sayesinde zamanımızı daha verimlik kullanmak mümkün. 10 mobil uygulamayı sizin için inceledik.
24.02.2020
Devamını Oku >

IMEI Kayıt İşlemleri ile İlgili Bilmeniz Gerekenler

Yurt dışından getirdiğiniz telefonu pasaportunuza nasıl kaydettireceğinizi, IMEI sorgulama ve harç ödeme işlemlerinizi nasıl yapacağınızı sizin için araştırdık.
30.05.2019
Devamını Oku >

Para Yönetiminin En Kolay Yolu

Para yönetimi nasıl yapılır? Şimdi para yönetimi tavsiyeleri, teknikleri ve uygulaması ile ilgili tüm detaylar burada.
19.04.2019
Devamını Oku >