Hayatınızın Her Anındayız

İlham hakkındaki blog yazılarımızı buradan okuyabilirsiniz.

Midjourney Nedir?

Midjourney nasıl kullanılır? Midjourney sanatçıları kötü etkiler mi? Hepsini ve daha fazlasını öğrenmek için sayfamızı ziyaret edin.
07.04.2023
Devamını Oku >

14 Şubat Sevgililer Günü İçin Hediye Fikirleri

14 Şubat Sevgililer Günü’nü 2023 yılında daha anlamlı kılmak için farklı hediye fikirlerini sizler için derlediğimiz bu yazıdan ulaşabilirsiniz.
03.02.2023
Devamını Oku >

Bir Dönüşüm Felsefesi : Kintsugi Nedir?

Kintsugi nedir? Kintsugi felsefesinden ilham alarak duygusal gelişimin yolunu açmak mümkün mü?
28.03.2022
Devamını Oku >

Motivasyonunuzu Artıracak En İyi Spor Filmleri

Motivasyonunuzu artıracak en iyi spor filmleri hangileridir?
14.03.2022
Devamını Oku >

Olimpiyat Oyunları Tarihi, Branşları ve Önemi

Tüm ülkelerin kaynaşmasına,birbirlerine ev sahipliği etmesine ve farklı kültürel değerlerin tanınmasına olanak sağlayan olimpiyat oyunları,dünya tarihi açısından oldukça önemli.Gelin,olimpiyat oyunlarının tarihini,önemini,branşlarını birlikte inceleyelim.
29.07.2021
Devamını Oku >

Sosyal Girişimcilik Nedir?

İş Bankası blog olarak bu yazımızda, özellikle sivil toplum örgütleri ve büyük şirketlerin farkındalık yaratma çalışmalarında önem taşıyan sosyal girişimcilik kavramına odaklanacağız.
31.05.2021
Devamını Oku >

İş Görüşmesinde Sıkça Sorulan Sorular

Hayallerinize bir adım daha yaklaşmak ve mükemmel işlerin altına imzanızı atabilmek için atlamanız gereken bir aşama olan iş görüşmelerinde en sık karşılaşılan soruları sizin için derledik.
29.03.2021
Devamını Oku >

Kadınların Dünyaya Hediye Ettiği Buluşlar

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü yaklaşırken kadınların hayatlarımıza ne kadar büyük değerler kattığını bir kez daha gözler önüne sermek istedik ve geçmişten günümüze kadınların insanlık tarihine hediye ettiği bazı buluşları derledik.
05.03.2021
Devamını Oku >

Sevgilinizi Mutlu Edecek Evde Sevgililer Günü Hediye Fikirleri

Sevgililer Günü hediye önerileri arasından dilediğinizi seçebilir,sevgiliniz için en ideal hediyeye çeşitli indirim ve kampanyalarla sahip olabilirsiniz.Evinizden çıkmadan sevgilinizi mutlu edecek hediyeleri sipariş vermek için önerilerimize kulak verin.
10.02.2021
Devamını Oku >

Bağış Nedir ve Neden Önemlidir?

Bağış yapmak, ihtiyaç sahiplerine büyük katkı sağladığı gibi bağış yapan için de pek çok gözle görülmeyen faydayı beraberinde getiriyor. Üstelik bağış yapmak teknoloji sayesinde eskisinden çok daha kolay. İşte, kolayca bağış yapmanın yolları…
25.12.2020
Devamını Oku >

Dünyada Az Bilinen İlginç Meslekler

Kalıpların dışında ve kendinize uygun, sevebileceğiniz bir iş yapmak istiyorsanız; dünyada az bilinen ilginç meslekleri inceleyebilirsiniz.
16.11.2020
Devamını Oku >

2000'li Yıllarda Hayatımıza Giren Müzik Aletleri

Teknoloji varlığını her alanda hissettiriyor. Teknolojinin etkisiyle icat edilen ve günümüz müziklerine yön veren müzik aletleri, yazımızda!
02.09.2020
Devamını Oku >

Dijital Göçebe (Digital Nomad) Nedir ve Nasıl Olunur?

Hiç zamana ya da mekana bağlı olmadan çalışmanın hayalini kurdunuz mu? Yanıtınız “Evet” ise dijital göçebe kavramıyla tanışın!
24.08.2020
Devamını Oku >

Dünya'nın En Pahalı Sanat Eserleri

Çoğunlukla açık artırma yoluyla satışa çıkarılan eserlerin son fiyatı, alıcıların arasındaki rekabete bağlı olarak belirlenir. Bu nedenle dünyanın en pahalı sanat eserleri listesi de zaman zaman güncellenir. 2020 yılı itibarıyla en pahalı sanat eserleri.
06.08.2020
Devamını Oku >

Yazar Olmak İsteyenler İçin Öneriler

Yazmak için her zaman kağıt kaleme ya da bilgisayara ihtiyacınız yoktur. Zihniniz ve gözlem her an yazabilmeniz için yeterlidir.
10.07.2020
Devamını Oku >

Dünyaca Ünlü Engel Tanımayan Müzisyenler

Şimdi, hayalleriniz için mücadele etme zamanı! Onlar hayallerini gerçekleştirme yolunda karşılaştıkları engellerle mücadele ettiler ve isimlerini dünyaca ünlü müzisyenlerin arasına yazdırdılar.
18.06.2020
Devamını Oku >

Nasıl Pilot Olunur?

Hayalleriniz sınırları aşıyor ve gökyüzüne ulaşıyorsa belki de tercih etmeniz gereken meslek pilotluktur. Peki pilot olmak için neler yapmak gerekiyor?
15.06.2020
Devamını Oku >

Mutluluğu En Çok Anneler Hak Ediyor

İlk yolculuğumuza beraber çıktığımız ve sayelerinde hayat bulduğumuz anneler iyi ki varlar! Anneler gününüz kutlu olsun.
08.05.2020
Devamını Oku >