Yayınlanma Tarihi Logosu Yayınlanma Tarihi: 03.02.2023
Okuma Süresi Logosu Okuma Süresi: 3 dakika

14 Şubat Sevgililer Günü’ne şurada ne kaldı? Ne hediye alacağınızı düşündünüz mü? Bazen hediye seçme konusunda yardıma ihtiyaç duyabiliyoruz. Yoksa bu yıl sevgilinize daha farklı hediyeler mi almak istiyorsunuz? Bize kulak verin, sizler için güzel fikirlerimiz var! 

Sevgililer Günü, birçok çift için özel bir anlam taşıyor ve Sevgililer Günü telaşı birkaç hafta önceden başlıyor. Her çiftin kendine has karakteristik özellikleri vardır.  2023 yılında 14 Şubat Sevgililer Günü’nü klişe hediyelerden uzaklaşarak daha anlamlı geçirmek isteyenler, farklı hediye fikir ve kutlama  alternatiflerini sizler için derledik. 

Erkekler İçin Sevgililer Günü Hediyesi Fikirleri 

Söz konusu Sevgililer Günü hediyesi olunca erkekler için hediye seçmek kadınlara hediye seçmekten daha kafa karıştırıcı olabiliyor. Sevgililer Günü’nde erkek arkadaşınıza veya eşinize alabileceğiniz 3 farklı hediye fikri ile geldik.

Bir sonraki buluşmanızda birlikte izleyeceğiniz filme kolayca karar vermenizi de sağlayacak “100 Film Kazı Kazan Posteri” şahane bir hediye fikri değil de nedir? Özellikle sinema sever bir eşiniz veya erkek arkadaşınız var ise… 

Erkek arkadaşınız veya eşiniz için hoş bir hediye olacağına inandığımız bir diğer alternatif  ise akıllı telefonlar için üretilmiş kamera lens kitidir. Bu cep boyutundaki minik aletle, erkek arkadaşınız veya eşiniz için fotoğraf çekmek hiç olmadığı kadar keyifli bir hal alacak.

Kadınlar İçin Sevgililer Günü Hediyesi Fikirleri

Kadınlar için seyahat ederken kişisel bakım ürünlerini taşımak bazen eziyet olabiliyor.  Kolay zarar görebilen bu küçük bakim ürünlerinin aynı zamanda sürekli dağılmasını önlemek için 2023 yılı Sevgililer Günü hediyesi olarak küçük seyahat çantası tercih edebilir sevgilinizi veya eşinizi bu eziyetten kurtarabilirsiniz. 

Romantik seçenek isterseniz bir ara oldukça popüler olan kazınabilir haritalara ne dersiniz? Birlikte gittiğiniz şehirleri haritada kazıyarak yeni seyahat rotaları oluşturabilirsiniz. 

Bir diğer hediye önerisi ise nostalji severlere. Belki antika ya da el yapımı bir ürün sevgilinizi/ eşinizi kendisine hayran bırakabilir. Analog bir fotoğraf makinesi de Sevgililer Günü için çok güzel bir hediye olacaktır. 

14 Şubat Sevgililer Günü İçin Hediye Fikirleri 


Yeni Bir Hobi İçin Sevgililer Günü Hediyesi!  

Biz beraber öğrenmeyi seviyor, farklı şeyler deneyimlemekten hoşlanıyoruz diyorsanız 14 Şubat Sevgililer Günü, sevgiliniz veya eşinizin yeni bir şeylere başlamasına destek olmak için harika bir zamandır. Partnerinizin hoşlanacağını düşündüğünüz aktiviteleri gözden geçirerek dans, fotoğrafçılık, müzik aleti ya da yemek araç gereçlerinden birkaçını ona hediye etmeyi bir düşünün sonrasında belki kursa bile başlarsınız.

Sportif Çiftlere Özel Sevgililer Günü Hediyesi Fikirleri

14 Şubat Sevgililer Günü dahil olmak üzere, tüm kış boyunca sevgilinizle/eşinizle birlikte yapabileceğiniz birçok spor aktivitesi mevcut. Uludağ’a kayağa gidebilir, Belgrad Orman’ında doğa yürüyüşlerine çıkabilir, şehrinizde bulunan kapalı havuzlardan birine üye olup düzenli olarak yüzebilir ve hafta sonları bisiklet sürebilirsiniz. Ancak, tüm bu aktiviteler birtakım eşyalara ihtiyaç duymanıza sebep olabilir. İşte size 14 Şubat Sevgililer Günü için tonlarca hediye önerisi; spor salonu üyeliği, eldiven, spor ayakkabı, yüzücü gözlüğü, havlu, spor çantası… Gerisi size kalmış.

Çikolata Almak Yerine Kendi Ellerinizle Yaptığınız Çikolatayı Hediye Edebilirsiniz

Peki, dünyanın en leziz yiyeceklerinden olan çikolatayı, süslü kutularda alıp sevgilinize hediye etmek yerine kendi yaptığınız çikolatayı hediye etmeye ne dersin? Bu fikir sizin de hoşunuza gittiyse 14 Şubat günü çikolata yapım atölyelerinden birine ikiniz içinde bilet almak şahane bir fikir!

14 Şubat İçin El Yapımı Çikolata 


Gezgin Çiftlere Uygun Sevgililer Günü Hediyesi

Belki de bu yıl Sevgililer Günü, sevgiliniz veya eşinize yurt dışında bir tatil için uçak bileti hediye etmenin tam vaktidir. Yıllık izninizin birkaç gününü 14 Şubat’a denk getirip sevgiliniz veya eşiniz ile küçük bir tatil kaçamağı yapın. Yeni yerler görmek birlikte kaliteli ve eğlenceli vakit geçirmek size çok iyi gelecek.

Sevgiliniz veya eşinize unutulmaz bir Sevgililer Günü hediyesi verebilmeniz için sizlere birtakım önerilerde bulunduk. “Öneriler güzel, beğendik ama ödeme kısmına gelince zorlanıyoruz.” diyorsanız taksitli alışveriş imkanı ve ihtiyaç duyduğunuzda nakit avans çekme şansı sunan Maximum Kart​’a başvuru yapmanızı ve harcamalarınızı çok daha avantajlı şekilde yaparak özel günlerinizi gönlünüzce kutlamanızı öneririz. Ayrıca Maximum Mobil Uygulaması​’nda yer alan birçok kampanyayı değerlendirerek tasarruf da edebilirsiniz.



“Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. İşbu blog sayfası aracılığı ile sunulan tavsiyelere dayanarak alınan/alınacak yatırım kararlarının ve yapılan/yapılacak alım satım vb. işlemlerinden ve bu işlemlerin olası neticelerinden Türkiye İş Bankası A.Ş. herhangi bir surette sorumlu değildir."​