#Mobil Uygulamalar

Mobil Uygulamalar etiketli yazılarımızı görüntülüyorsunuz.

Bulut Depolama Nedir, Avantajları Nelerdir?

İş Bankası blog olarak bu yazımızda, tüm dijital verilerin güvenli ve istenildiğinde erişilebilir bir şekilde yedeklenmesine imkan sağlayan bulut depolamayı ve avantajlarını inceledik.
17.06.2021
Devamını Oku >

Hayatımıza Hız Katan Teknolojik Gelişmeler

Pandemi süreciyle birlikte teknolojinin hayatımızdaki yeri daha da arttı.Sağlıkta,çalışma hayatında,ulaşımda,evde ya da spor yaparken teknolojinin gücünden faydalanıyoruz.Bu yazımızda,hayatımıza hız katan ve kolaylaştıran bazı teknolojileri derledik
02.04.2021
Devamını Oku >

Yaygın Para Transfer İşlemleri

Teknolojinin ve dijitalleşmenin hayatımızı her gün daha da kolaylaştırdığı günümüzde para gönderme alışkanlıklarımız da değişti.Bugün yalnızca birkaç tık ile zahmetsiz ve hızlı bir şekilde dünyanın öbür ucuna para gönderebileceğimiz sistemler var.
12.01.2021
Devamını Oku >

Açık Bankacılık (Open Banking) Nedir? Açık Bankacılığın Avantajları Nelerdir?

Açık bankacılık(Open Banking) finans sektöründeki dijitalleşme yolunda bugüne kadar atılan en büyük adımlarından biri olarak hayatımıza giriş yapıyor.Bankacılık sektörünü değiştirecek ve yarını bugüne taşıyan Açık Bankacılık kavramını yakından inceleyelim
14.12.2020
Devamını Oku >

Dijital Cüzdan Nedir ve Ne İşe Yarar?

Dijital cüzdan ile bütçeyi ve harcamaları kontrol altında tutmak mümkün. Dijital cüzdan hakkında önemli bilgilerin olduğu içeriğimize göz atın.
29.05.2020
Devamını Oku >

Evdeki Zamanınızı Planlamaya Yardımcı Uygulamalar

Teknoloji zaman yönetimi konusunda bize yardımcı oluyor. Peki bir sürü uygulama arasından kendimize en uygununu nasıl bulacağız? Sizin için en iyi 11 uygulamayı seçtik!
28.05.2020
Devamını Oku >

Web Siteniz Neden Mobil Uyumlu Olmalı?

Mobil uyumlu web sitesi nedir? Mobil uyumlu olmanın faydaları nelerdir? Mobil uyumlu web sitesinin avantajları hakkında bilgi için tıklayın
15.04.2020
Devamını Oku >

Verimli İnternet Kullanımı Nasıl Olmalı? Nelere Dikkat Edilmeli?

Akıllı telefonların kullanımının artması ve tüm işlemlerin dijital kanallara evrilmesi interneti etkin kullanma arayışını da beraberinde getiriyor.
09.04.2020
Devamını Oku >

Şaşırmaya Hazır mısınız? Uzay Teknolojisi Sayesinde Geliştirilen Araçlar

Uzayla ilgili araştırmalara ve projelere meraklıysanız, yapılan uzay araştırmalarının faydasını keşfetmek isterseniz bu yazımız tam size göre!
12.03.2020
Devamını Oku >

Zaman Yönetimi Teknikleri

Zamanınızı daha etkin kullandığınızda hayatınıza da bir pratiklik katarsınız. Aldığınız verimle birlikte kendinize ayıracağınız vakit de artacaktır.
09.03.2020
Devamını Oku >

Günlük Yaşamı Kolaylaştıracak 10 Mobil Uygulama

Akıllı telefonlar hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelirken hayatımızı kolaylaştıran uygulamalar sayesinde zamanımızı daha verimlik kullanmak mümkün. 10 mobil uygulamayı sizin için inceledik.
24.02.2020
Devamını Oku >

Akıllı Ev Teknolojileri ile Evde Akıllı Tasarruf Dönemi

Tasarruf ve pratiklik sunan bir çok sistem kişisel yaşam alanlarımızın içine de girdi. Ev hayatınızı kolaylaştıran ve tasarruf sağlayan akıllı ev sistemleri hakkında merak edilenler.
10.02.2020
Devamını Oku >

Engellilerin Hayatını Kolaylaştıran Muhteşem Fikirler

Engelli bireylerin hayatını kolaylaştıran teknolojik ürünler sayesinde, engelsiz hayat mümkün. Hayatı kolaylaştıran ürünler ile ilgili yazımıza göz atın!
02.12.2019
Devamını Oku >

Değişen Dünyada Mobil Teknolojilerin Gücü Bizimle

Mobil uygulamalar hayatımızın her yerinde. Özellikle mobil bankacılık işlemleri ile ilgili hayatınızı kolaylaştıracak ipuçları bu yazımızda!
23.09.2019
Devamını Oku >

Para Yönetiminin En Kolay Yolu

Para yönetimi nasıl yapılır? Şimdi para yönetimi tavsiyeleri, teknikleri ve uygulaması ile ilgili tüm detaylar burada.
19.04.2019
Devamını Oku >