#Güvenli Alışveriş

Güvenli Alışveriş etiketli yazılarımızı görüntülüyorsunuz.

Nays ile Karekod Ödeme Nasıl Yapılır?

İş Bankasının yeni Finans Uygulaması olan Nays ile ödemelerinizi Karekod ile gerçekleştirebilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayın!
27.04.2023
Devamını Oku >

Provizyon Ne Demek?

Kartlı ödemelerin ve online alışverişin artmasıyla zaman zaman anlamını bilmediğimiz kavramlarla karşılaşabiliriz. Bunlardan provizyonu öğrenmek için tıklayın.
05.01.2022
Devamını Oku >

Sanal Kart Nedir Nasıl Kullanılır ? Ne İşe Yarar,Nasıl Oluşturulur?

Kullanıcıların online alışverişleri daha rahat ve güvenli bir şekilde yapabilmeleri için çeşitli teknolojiler geliştiriliyor.Sanal kart da bunlardan biri.Sanal karta ve İş Bankası sanal kart uygulamasına dair bilgileri sizler için derledik.
24.08.2021
Devamını Oku >

E-Ticarette Yapay Zeka Kullanımı

Satıcılar ve müşteriler için her geçen gün dijitale evrilen e-ticaret sektörünün gelişiminde yapay zekanın da önemli bir rolü var. Keşfetmek için tıklayın!
26.07.2021
Devamını Oku >

Sanal POS Nedir? Avantajları Nelerdir?

İnternet alışverişlerinin artması ile birlikte sanal POS ödeme sistemleri arasında en yaygın kullanıma sahip yöntemlerden biri haline geldi.Sanal POS’un ne olduğuna ve nasıl kullanıldığına dair ayrıntıları bu yazımızda bulabilirsiniz.
03.05.2021
Devamını Oku >

Dijitalde Güvenli Şekilde Gezmek için Dikkat Etmeniz Gerekenler

Kişisel verilerimizin doğru kişilerin ya da kuruluşların eline geçip geçmediğini ya da veri paylaşmanın ne kadar güvenli olup olmadığını biliyor muyuz?Dijital dünya ile gerçek dünyanın birbirine geçtiği bu günlerde dikkat etmeniz gerekenleri inceleyelim.
10.03.2021
Devamını Oku >

Hızlı ve Kolay Alışveriş İçin Alternatif Ödeme Yöntemleri

Yeni dönemde alternatif ve kolay ödeme yöntemleri,herkes için öncelikli hale geliyor. Peki, neredeyse her alışverişimizi mümkün olduğu kadar hızlı ve temassız gerçekleştirmek istediğimiz günümüz şartlarında kullanabileceğimiz ödeme sistemleri nelerdir?
09.12.2020
Devamını Oku >

S-Ticaret Nedir?

Sosyal medyanın e-ticaret ile buluştuğu nokta; S-Ticaret. Gelin birlikte keşfedelim!
13.08.2020
Devamını Oku >

İnternet Alışverişinin Ardından Dikkat Etmemiz Gerekenler

Her şeyi kolaylıkla sipariş edebildiğimiz ve istediğimiz her şeyin kapımıza kadar gelmesine olanak sağlayan online alışveriş ardından dikkat etmemiz gereken noktaları sizin için derledik.
08.06.2020
Devamını Oku >

Siber Güvenliğimizi Sağlamak İçin Neler Yapmalıyız?

Bu yazımızda son zamanlarda sık sık duyduğumuz ve herkesin bilmesi gerektiğini düşündüğümüz siber güvenliğin ne olduğuna dair bilgileri derledik.
11.05.2020
Devamını Oku >

Kendi E-Ticaret Sitenizi Nasıl Kurarsınız?

Hobinizi ek kazanca dönüştürmek ve kendi e-ticaret sitenizi açmak istiyorsanız, blog içeriğimizdeki en temel ve faydalı ayrıntılara göz atabilirsiniz!
25.02.2020
Devamını Oku >

Oyunların Dünyasında Değişen Harcamalar

En çok oynanan ücretli ve ücretsiz oyun türleri hangileri ve oyun oynarken yaptığımız harcamalar nasıl değişti? Tamamı yazımızda!
09.12.2019
Devamını Oku >

İnternetten Güvenli Bir Alışveriş Yapmanın Püf Noktaları Neler?

İnternetten güvenli alışveriş yapmak için dikkat edilmesi gerekenleri sizler için hazırladık.
19.08.2019
Devamını Oku >