Yayınlanma Tarihi Logosu Yayınlanma Tarihi: 18.05.2021
Okuma Süresi Logosu Okuma Süresi: 4 dakika

Birikim yapmak çoğu zaman ilerleyen yaşlarla bağdaştırılır ancak genç yaşlardan itibaren bu bilince sahip olmak benzersiz avantajları beraberinde getirir. Erkenden birikim yaparak hayalinizdeki bilgisayara, akıllı telefona ya da tatile çok daha kolay bir şekilde ulaşabileceğiniz gibi zor zamanlar ve emekliliğiniz için de bu birikimi değerlendirebilirsiniz. Her şeyde olduğu gibi birikim yapmanın da daha basit ve kazançlı yolları bulunuyor. Siz de bu yolları öğrenerek şimdiden birikim yapmaya başlayabilir, böylece planlarınızı düşündüğünüzden çok daha önce gerçekleştirebilirsiniz.

Kendinize Bir Hedef Koyun ve Kazanan Siz Olun


Kısa aralıklarla kendinize bir birikim hedefi belirleyip hem para yönetimi alışkanlığı kazanabilir hem de kenara para koyabilirsiniz. Üstelik bunu İş Bankası’nın gençlere özel birikim hesabı ile gerçekleştirerek hedefinize başarıyla ulaştığınızda ekstra bir kazanç da elde edebilirsiniz. İş Bankası Biriktiren Genç Hesap ile 18 - 26 yaş arasındaki tüm gençler, 6 ve 12 aylık hedeflerle aylık 250 TL’den başlayan miktarlara birikim yapabiliyor, ek olarak hedeflerine başarıyla ulaştıklarında “Ödül Faiz” getirisine de hak kazanabiliyor. Siz de Biriktiren Genç Hesap ile geleceğe yatırım yapmak için ilk adımı atabilir ve “Ödül Faiz” sayesinde beklediğinizden daha fazlasını kazanabilirsiniz.

Gençlere finansal tavsiye

​Rahat Bir Emeklilik Hayatı İçin Şimdiden Birikime Başlayın


Gençlere tavsiye niteliğindeki yatırım araçları arasında olmazsa olmaz yöntemlerden biri her zaman bireysel emeklilik sigortasıdır. Emekli maaşıyla birlikte düşen aylık gelir ve yaşam kalitesinin önüne geçmek amacıyla atılabilecek en etkili adımlardan biri olan bireysel emeklilik sigortası, rahat bir emeklilik hayatı için size önemli ölçüde destek olur. Anadolu Hayat Emeklilik Genç Emeklilik Planı ile siz de aylık 600 TL’den başlayan tutarlarla geleceğinize yatırım yapmaya başlayabilir, aynı zamanda giriş aidatı ödemeden %30 devlet katkısı fırsatından da yararlanabilirsiniz.

Risk Almadan Vadeli Hesap Avantajlarından Faydalanın


Vadeli hesap, özellikle uzun süreli birikim yapmak isteyenler için para biriktirme yolları arasında kuşkusuz en cazip seçeneklerden biri. Ancak acil paraya ihtiyaç duyduğunuz anlarda vadeli hesabınızdan para çektiğiniz anda kesintilere maruz kalabilirsiniz. Bunun yerine günlük kazandıran hesaplarla hem vadeli hesap avantajlarından faydalanabilir hem de büyük bir risk almamış olursunuz. İş Bankası Günlük Kazandıran Hesap sayesinde “Vademi bozamıyorum.” derdi olmadan siz de birikim yapın, bu sayede istediğiniz zaman harcayıp istediğiniz zaman kazanın.

Alışverişlerinizden Arta Kalan Tutarları Biriktirmeye Ne Dersiniz?


“Damlaya damlaya göl olur.” misali, iyi bir finansal okuryazarlık gerekmeksizin sadece alışverişlerinizden arta kalan tutarları biriktirerek de zaman içinde ciddi bir birikime sahip olabilirsiniz. Haliyle kenara para koyabilmek için her ay aynı oranda ve yüksek tutarlara ihtiyaç duymadan birikim yapabilirsiniz. Hatta Maximum Genç Üstü Kalsın ile bunu çok daha kolay bir hale getirebilmeniz mümkün. Her ay hesap özeti borcunuzun üzerinde bir ödeme limiti belirleyerek kalan tutarın İş Portföy Maximum Kart Kısa Vadeli Borçlanma Araçları Fonu’na aktarılmasını sağlayabilir, böylece ödemelerinizden arta kalanları uzun vadeli bir yatırım olarak değerlendirebilirsiniz.

Tüm bunlara ek olarak İş Bankası’nın gençlere sunduğu diğer yatırım araçları​ ile de geleceğinizi garanti altına alabilir, ilerleyen yıllar için adımlarınızı kendinizden çok daha emin bir şekilde atabilirsiniz. 19 milyonu aşan müşteri sayısıyla büyük bir aileye dönüşen İş Bankası, herkes gibi gençleri de düşünerek hareket ediyor ve Maximum Genç Kredi Kartı, Maximum Genç Bankamatik Kartı gibi ürünleriyle sizin için de uygun seçenekler sunuyor. Siz de daha fazla vakit kaybetmeden İş Bankası ailesine katılın ve geleceğinizi avantajlı bir şekilde garanti altına alın!


İçerikte yer alan bilgiler yayınlanma tarihine göre hazırlanmıştır.

​ ​Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti,yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. İşbu blog sayfası aracılığı ile sunulan tavsiyelere dayanarak alınan/alınacak yatırım kararlarının ve yapılan/yapılacak alım satım vb. işlemlerinden ve bu işlemlerin olası neticelerinden Türkiye İş Bankası A.Ş. herhangi bir surette sorumlu değildir.​