#Para Biriktirmek

Para Biriktirmek etiketli yazılarımızı görüntülüyorsunuz.

İnsanlar Neden Tasarruf Yaparlar?

Tasarruf nedir? Tasarrufun amacı ve önemi nedir? Çocuklara tasarruf nasıl öğretilir? Öğrenmek için sayfamızı ziyaret edin!
12.05.2023
Devamını Oku >

Acil Durum Fonu Nedir? Ne İşe Yarar?

Acil durum fonu hakkında tüm bilinmeyenleri İş Bankası olarak sizler için derledik.İçeriğimizden tüm detaylara ulaşabilirsiniz. Hemen tıklayın!
17.10.2022
Devamını Oku >

Son Zamanlarda Çokça Duyduğumuz Bir Kavram Pasif Gelir

Pasif gelir son birkaç yılda oldukça sık duymaya başladığımız ve görünen o ki gelecek yıllarda daha da sık duymaya başlayacağımız bir kavram.Gelin hep birlikte gelir türlerini, pasif gelir elde etme yollarını ve avantajlarını öğrenelim.
28.01.2021
Devamını Oku >

Vadeli Mevduat Hesaplarının Tüm İncelikleri

Birikimlerinizi değerlendirmek için en güvenli yollardan biri vadeli mevduat hesabı açmak.Vadeli mevduat hesapları hakkında her şeyi yazımızda bulabilirsiniz.
14.01.2021
Devamını Oku >

Birikim Sürecinde Yapılan Hatalar

Para biriktirmek, doğru yatırımlar yapabilmeniz ve istediğiniz hayatı yaşayabilmeniz için size avantaj sunar. Peki bu süreçte sık sık yapılan hataları biliyor musunuz?
26.08.2020
Devamını Oku >

Hedefinize Ulaşın: Para Biriktirmeye Başlamak İçin Öneriler

Para biriktirme alışkanlığı edinerek ve yaşam tarzınıza uygun para biriktirme planları yaparak hedeflerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
06.07.2020
Devamını Oku >

Yaş Aralıklarına Göre Para Biriktirme Alışkanlıkları

Her yaşın ayrı güzelliği var ve her yaşta alışkanlıklar değişiyor. Para biriktirme şekilleri de yaşa göre değişebiliyor. Yazımızda bu konulara değindik.
05.05.2020
Devamını Oku >

Risk Oranı Düşük Yatırım Araçları Nelerdir?

Riskten korunmayı ve uzun vadede kazanç sağlamayı seçen yatırımcılar, risk oranı düşük yatırım araçları ile ilgili blog yazımıza göz atabilirsiniz.
06.04.2020
Devamını Oku >

Karakter Analizi Testine Göre Nasıl Para Biriktirebilirsiniz?

Herkesin para biriktirme alışkanlığı birbirinden farklı. Peki sizin karakterinize hangi para biriktirme yöntemi uygun? Testi cevapla sonucu gör!
14.01.2020
Devamını Oku >

4 Adımda Çocuğunuza Para Yönetimini Öğretin

Çocuğunuza nasıl para biriktireceğini öğretirken, parasını nasıl idare edebileceğini de aşılayabilmek için yazımıza göz atın!
28.10.2019
Devamını Oku >

Nostaljik Bir Değer: 90’lar Bize Ne Kattı?

Işıklı ayakkabılar, kasetçalar, mahalle dostlukları, 90'ların unutulmaz Pop şarkıları, 90'ların modası... Bu yazıda buram buram 90'lar kokusu var!
14.10.2019
Devamını Oku >

Üniversite Öğrencilerine “Oh Be” Dedirtecek Para Yönetimi Tavsiyeleri

Üniversite yıllarını hem eğlenceli hem de maddi olarak rahat geçirmeye ne dersiniz? Üniversite öğrencileri için hazırladığımız para yönetimi tavsiyeleri yazımızı okuyabilirsiniz.
19.08.2019
Devamını Oku >

Para biriktirmek İçin Eğlenceli Nedenler

Stresten uzak bir hayat, rahat bir emeklilik, önemli festivaller kısacası sizi para biriktirmeye teşvik edecek her şey!
17.05.2019
Devamını Oku >

Para Tasarrufu Yapmanın 5 Pratik Yolu

Okula gidiyoruz, mezun oluyoruz, daha konforlu bir hayat sürmek ve yaşam kalitemizi arttırmak için yıllarca çalışıyoruz, çabalıyoruz.
28.03.2019
Devamını Oku >