#Evcil Hayvan Bakımı

Evcil Hayvan Bakımı etiketli yazılarımızı görüntülüyorsunuz.

Evcil Hayvan Bakım Rehberi

Evcil hayvan sahiplenmek istiyorsanız, bazı sorumlulukların farkında olmanız gerekiyor.Bu yazımızda, sevimli dostlarımızın sağlıklı ve mutlu bir yaşamı olması için evcil hayvan bakımında size yardımcı olabileceğini düşündüğümüz bazı bilgileri derledik.
31.03.2021
Devamını Oku >

Türkiye'de ve Dünyada Hayvan Hakları

Doğada yaşamını sürdüren, yaşam hakkı elinden alınan ya da yaşadığı alanlar yok edilen hayvanların da hakları vardır ve bu haklar insanlar tarafından savunulmalıdır.
23.02.2021
Devamını Oku >

Kediler İçin Aşı Takvimi

Yavru kedilerin güncel hiçbir rahatsızlığı olmasa bile, olası hastalıklara karşı bağışıklık geliştirebilmeleri için aşılanmaları gerekir. O halde dilerseniz, sözü fazla uzatmadan sevimli dostunuzun aşı takvimi çizelgesine birlikte göz atalım.
20.01.2021
Devamını Oku >

Köpekler İçin Aşı Takvimi

Yavru köpekler 45 günlükken ilk veteriner kontrollerine götürülmeli ve düzenli olarak takip edilmelidir. Peki, köpeklere hangi aşılar uygulanmalıdır? Aşı dışında verilen ilaçlar nelerdir? Gelin, sevimli dostunuzun aşı takvimini daha yakından inceleyelim.
20.01.2021
Devamını Oku >

Evcil Hayvanınızı Yurt Dışına Çıkarmadan Önce Yapmanız Gerekenler

Yurt dışına taşınmaya mı karar verdiniz? O halde, evcil hayvanla seyahat koşullarını öğrenmek ve yapılması gerekenleri keşfetmek için yazımıza göz atın!
08.09.2020
Devamını Oku >