#Doğal Afetler

Doğal Afetler etiketli yazılarımızı görüntülüyorsunuz.

Dask Sorgulama Nedir? Nasıl Yapılır?

Dask (Zorunlu Deprem Sigortası) Sorgulama Nedir? Zorunlu Deprem Sigortası (Dask) Nasıl Yapılır? öğrenmek için hemen sayfamızı ziyaret edin!
06.07.2023
Devamını Oku >

Teknolojik Deprem Çantası

Deprem çantasında mutlaka olması gereken teknolojik ürünler nelerdir? öğrenmek için hemen sayfamızı ziyaret edin!
26.05.2023
Devamını Oku >

Evinizin Depreme Dayanıklı Olduğunu Nasıl Anlarsınız?

“Binam depreme dayanıklı mı?” ve “Depreme dayanıklı bina nasıl olmalı?” gibi soruların cevaplarını öğrenmek için hemen tıklayın!
16.02.2022
Devamını Oku >

Tarım Sigortası Nedir? Ne İşe Yarar?

Tarım sigortası ise tarımla uğraşanları pek çok olumsuz duruma karşı koruyan, devlet destekli bir sigorta türüdür. Tarım sigortasına dair detaylı bilgi sahibi olmak isteyenler için en sık sorulan soruların cevaplarını bir araya getirdik.
28.10.2021
Devamını Oku >

DASK Adres Kodu ile İlgili Bilmeniz Gerekenler

Zorunlu Deprem Sigortası’nın yaptırılması, her vatandaşın sosyal sorumluluğu niteliğindedir. Siz de bu sorumluluğu yerine getirmek ve deprem riskine karşı güvence oluşturabilmek için DASK hakkında merak edilen soruların yanıtlarına göz atabilirsiniz.
26.08.2021
Devamını Oku >

Deprem Neden ve Nasıl Oluşur? Deprem Çantanızda Bulunması Gerekenler

Her yıl en az iki kez büyük depremin yaşandığı bu coğrafyada depremleri daha iyi anlamak, trajik sonuçlarla karşılaşmamak için oldukça önemli.Gelin neden deprem olduğunu, deprem şiddetinin nasıl ölçüldüğünü ve alabileceğiniz bazı önlemleri inceleyelim.
15.01.2021
Devamını Oku >

Hazırlıklı olmak hayat kurtarır! Doğal Afetlere Karşı Alınacak Önlemler

Deprem, Sel, Çığ gibi doğal afetlerden kendinizi nasıl koruyacağınızı biliyor musunuz? Acil durumlarda ne yapacağınızı bilmek hayatınızı kurtarabilir!
11.11.2019
Devamını Oku >