#Koronavirüs Tedbirleri

Koronavirüs Tedbirleri etiketli yazılarımızı görüntülüyorsunuz.

Otomobilde Araç İçi Dezenfeksiyon Nasıl Yapılır ?

Pandemi nedeniyle araç içi temizliği oldukça önemli.Aracınızın içinde her gün sizin ya da sevdiklerinizin temas ettiği birçok yüzey var. Peki, özel araçları dezenfekte etmenin yolları nelerdir? Gelin, bu sorunun yanıtına daha yakından göz atalım.
22.03.2021
Devamını Oku >

HES Kodu Nedir Nasıl Alınır?

Hayat Eve Sığar (HES) uygulaması ve kodu Pandeminin hayatımıza soktuğu ve bir süre daha bizimle olacağı belli olan yeni kurallardan ve yeniliklerden yalnızca biri.Gelin Hayat Eve Sığar uygulaması ve HES kodu hakkındaki detayları birlikte inceleyelim.
05.03.2021
Devamını Oku >

Kısa Çalışma Ödeneği Hakkında

Aktif hizmet vermeyi dönemsel olarak durduran ya da daha az personelle, daha kısıtlı sürelerde hizmet verme kararı alan işyerleri, uygun koşulları karşılamaları durumunda kısa çalışma ödeneğine başvurabiliyor.
21.01.2021
Devamını Oku >

İnternet Alışverişinin Ardından Dikkat Etmemiz Gerekenler

Her şeyi kolaylıkla sipariş edebildiğimiz ve istediğimiz her şeyin kapımıza kadar gelmesine olanak sağlayan online alışveriş ardından dikkat etmemiz gereken noktaları sizin için derledik.
08.06.2020
Devamını Oku >

Mobil Bankacılık ile Evde Kalın!

Dijital dönüşüm her sektörde olduğu gibi bankacılıkta da yükselen trendlerden. Peki dijitalleşme ile birlikte bankacılık sektöründe nasıl avantajlar doğdu
14.05.2020
Devamını Oku >

Evde Yapmayı Keşfettiğimiz Şeyler

Evde kaldığımız dönem boyunca bir çok yeni uğraş edindik. Evde saç kesmek, evde ekmek yapmak, evde maske yapımı en çok arananlar oldu.
11.05.2020
Devamını Oku >

Koronavirüs Salgınına Karşı Çiftçilerimizin Alabileceği Tedbirler

Türkiye İş Bankası olarak, yeni üretim sezonunda çiftçilerimize fayda sağlayabileceğini düşündüğümüz bazı önerileri derledik.
14.04.2020
Devamını Oku >

Bankacılık ve Kart İşlemlerinizi Evinizden Çıkmadan Kolayca Yapın

İşCep ve Maximum Mobil uygulamalarımız ile şubeye gitmeden 7/24 kolayca yapılabileceğiniz bankacılık ve kart işlemlerine göz atın.
07.04.2020
Devamını Oku >

Evdeki Zamanı Güzelleştirecek Kültür-Sanat Aktiviteleri

Sosyal izolasyonun sağlanmaya çalışıldığı bu dönemde evinizden kültür-sanat etkinliklerine katılabilirsiniz. Evden katılabileceğiniz etkinliklere göz atın
30.03.2020
Devamını Oku >

Çocuklarla Evde Verimli Bir Şekilde Nasıl Çalışabiliriz?

Home Office çalışma konfor açısından çok rahat olmakla birlikte, çocuklu bir evde ofis ortamını oluşturabilmek zor olabiliyor. Gelin bu konudaki önerilerimize göz atın!
27.03.2020
Devamını Oku >

Temassız İşlem ile Sağlığınızı Koruyun

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kartlarınızdaki temassız işlem limiti arttırıldı. Peki temassız işlem ne demek? Temassız ödeme nasıl yapılır? Detaylar yazımızda
24.03.2020
Devamını Oku >