Yayınlanma Tarihi Logosu Yayınlanma Tarihi: 12.06.2020
Okuma Süresi Logosu Okuma Süresi: 3 dakika

​Haziran ayını özel kılan şeyler var, bu doğru. Yaz geliyor, yazın enerjisi her yerde herkeste hissediliyor. Ancak bu ayı çok daha özel yapan şeylerden biri de çocukluğumuzun ilk kahramanı olan babalarımızın Babalar Günü’nü kutlamamız. Peki, Babalar Günü ne zaman?


En çok karıştırılan tarihlerden biridir Babalar Günü. Haziranın ikinci mi, yoksa üçüncü pazarı mıydı diye kafa karışıklığı yaşanır. Cevap verelim: Babalar Günü, haziran ayının 3. pazar günü kutlanıyor. Bu sene ise 21 Haziran 2020’de Babalar Günü’nü kutlayacağız! 

Çocukluğumuzdan beri ellerimizi tutan babalarımızı elbette sadece bir günle hatırlamıyoruz. Sadece Babalar Günü’nde onların yüzünde ufak bir tebessüm görmek için güzel hediyelerle jest yapmak istiyoruz. Peki, siz babanıza ne alacağınıza karar verdiniz mi? Karar veremediyseniz merak etmeyin. En güzel Babalar Günü hediyeleri konusunda size ilham vermek için yola çıktık. “Babalar Günü hediyesi nasıl seçilir?” ya da “Babaya ne hediye alınır?” diye düşünenleri bu nedenle yazımızın devamını okumaya davet ediyoruz. Başlayalım mı?

Babalar Günü Hediyesi Nasıl Seçilir? 


Babanıza güzel bir hediye almak için sabırsızlandığınızın farkındayız. Bu konuda hızlı bir şekilde karar verebilmeniz için öncelikli olarak nelere dikkat etmeniz gerektiğini açıklayacağız. Babanıza hediye seçmek için harekete geçmeden önce;

  • Karakterini,
  • İlgi alanlarını,
  • ​Alışkanlıklarını göz önünde bulundurmanızı tavsiye ediyoruz. 

Babanızla ilgili bu tarz gözlemlerinizden yola çıkarak çeşitli hediye fikirleri oluşturabilirsiniz. Size biraz daha yardımcı olabilmek adına biz bazı baba profillerini ele alacağız.

Tüm Tamirat İşlerinin Başrolü Olan Babalar


Evde zaman zaman bazı eşyalar arızalanır. Bu durumu herkes yaşar. Siz “Teknik servisi mi arasak?” diye düşünürken de babanız “Ben hallederim!” diye çıkagelir. Mutlaka hazırda alet çantası vardır ve tamirat için birçok araç-gereçe sahiptir. Bazen başarılı olur, bazen olmaz; bu çok önemli değil. Önemli olan onun tamirat işi çıkınca gözlerinin parlaması. 

“İşte, bu benim babam” diyorsanız babanız için mutlaka elektrikli el aletlerine (matkap, kırıcı, vidalama cihazı vs.) bakmanızı öneririz. Eminiz ki babanızın ilgisini çekecek birçok ürün bulacaksınız.

En Sevdiği Aktivite Bir Şeyler İzlemek Olan Babalar


Babaların pazar sabahları kovboy filmi izleme ritüelini hemen herkes bilir. Kovboy filmlerinin haricinde de pek çok baba; haberleri, maçları ve heyecanlı filmleri takip etmeyi çok sever. Kısacası televizyonun babalar için önemi çok daha farklıdır. Sizin babanız da sıklıkla bir şeyler izliyorsa ve onun bu aktivitesini daha da güzelleştirmek istiyorsanız Babalar Günü’nde ona rahat bir televizyon koltuğu ya da güçlü bir ses sistemi hediye edebilirsiniz. Böylelikle seyir keyfi ikiye katlanacaktır. 

Ruhunda Uzun Yola Çıkmak Olan Babalar 


Bazı babalar için araba kullanmak, arabayla ilgilenmek gerçek bir tutkudur. Hafta sonu arabalarını özenle kendi elleriyle yıkar, araçlarının bakımını aksatmaz ve dikkatli bir şekilde kullanırlar. Bu babalar mesafe fark etmeksizin rota neresi olursa olsun oraya özel araçlarıyla gitmek isterler. Bu tarzdaki babalar için sanıyoruz ki en güzel hediye, güvenli ve keyifli bir şekilde araba kullanmalarına yardım edecek otomobil aksesuarları olabilir. 

 babalar gününde ne hediye alınır

Teknolojiyle Yakından İlgilenen Babalar


Bazı babalar var ki teknoloji deyince onlar için akan sular durur. Son çıkan akıllı telefonlar neler, yapay zeka konusunda nasıl gelişmeler yaşanmış, hepsine hakimlerdir. Böyle babalar için elbette en güzel hediyeler teknolojik olanlardır! Örneğin babanız fotoğraf çekmeyi çok seviyorsa ona kaliteli objektiflerden, tripodlardan ya da aksiyon kameralarından alabilirsiniz. 

Babaya alınacak en güzel hediye kocaman bir sarılma olsa da hobilerine ve karakterine uygun hediyeler de onu ekstra mutlu edecektir. Babanıza en güzel hediyeyi almak için ise koronavirüs salgının devam ettiği şu günlerde alışveriş merkezleri yerine online alışveriş yapmanızı öneriyoruz. Bunun için de avantajlı alışveriş yapmanızı sağlayacak olan Maxim​um Kart’ı kullanabilirsiniz. Üstelik Maximum Kart güncel kampanyalarını ve taksit seçeneklerini incelemek için Maximum dünyasına göz atmanızı öneririz. 

Unutmadan: Maximum Kart’ınız internetten alışverişe açık değilse Maximum Mobil üzerinden; Kartlarım / Kart Seçimi / Kart Ayarlarım / İşlem İzinleri adımlarını izleyerek kartlarınızın internet alışveriş yetkisini güncelleyebilirsiniz.

Ayrıca internette güvenli bir şekilde alışveriş yapmak istiyorsanız “İnternetten Güvenli Alışveriş Yapmanın Püf Noktaları Neler?​” başlıklı yazımıza göz atabilirsiniz!

​"Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. İşbu blog sayfası aracılığı ile sunulan tavsiyelere dayanarak alınan/alınacak yatırım kararlarının ve yapılan/yapılacak alım satım vb. işlemlerinden ve bu işlemlerin olası neticelerinden Türkiye İş Bankası A.Ş. herhangi bir surette sorumlu değildir.​​"​