Yayınlanma Tarihi Logosu Yayınlanma Tarihi: 09.02.2021
Okuma Süresi Logosu Okuma Süresi: 5 dakika
​Tam anlamıyla öğrenme çağında yaşıyoruz.Gelişen teknoloji ve imkânlarımız büyük çabalar harcamadan yeni konuları, bilmediğimiz şeyleri hızlıca keşfetmemizi sağlıyor.Şüphesiz podcast’ler de bu konuda en büyük yardımcılardan biri.Markete giderken, araba kullanırken, evi temizlerken, spor yaparken ya da uyumadan önce bize yeni şeyler keşfetmek için pratik olduğu kadar sonsuz bir kaynak sunuyorlar. 

Finans da çok geniş ve güncel kalmanın elzem olduğu bir konu. Değişken piyasa şartları, toplumsal olaylarla ekonominin bağlantısı derken yatırım yapmayı seven ya da isteyen herkes finans konusunda öğrenmeye devam etmek istiyor.Siz de ekonomi konusuna büyük bir merak duyuyor ve bu konuda podcast’leri keşfetmek istiyorsanız bize kulak verin.Çünkü finans konusundaki yerli ve yabancı en iyi podcast’leri sizin için ele aldık.

Geleceği Takibe Alın: Bana Yarından Bahseder misin?


Size ilk olarak geleceğin finansal ve gündelik teknolojilerinin konuşulduğu aynı zamanda ekonomiden sosyal sorumluluğa kadar pek çok konunun yer aldığı dolu dolu bir podcast önerimiz var! Türkiye İş Bankası’nın yepyeni podcasti “Bana Yarından Bahseder misin?”, Güçlü Mete moderatörlüğünde farklı farklı konuklar ağırlayarak gündemin ötesine geçmeyi başarıyor. 

Yatırımlarınıza Yön Verin: İş Yatırım


Yatırım, güvenilir kaynaklardan görüş almayı gerektiren ve acele edilmemesi gereken bir konu. Yatırım yapmak isteyenler de genellikle ön araştırma ve fikir alışverişi yapmak ister. Bu konuda siz de gündemi takip etmek ve yeni görüşler duymak istiyorsanız Türkiye İş Bankası’nın hazırladığı İş Yatırım podcast’ini keşfedebilirsiniz! Borsa, piyasalar ve tüm dünyadaki gelişmeler öğrenirken oldukça keyif alacağınız podcast, yatırım kararlarınız için kılavuz olacaktır. 

Kişisel Finans Yönetimi Üzerine: Finansal Özgürlük


Finansal Özgürlük, bireylerin finansal özgürlüğünü kazandıktan sonra birikim, yatırım ve genel olarak paranın nasıl değerlendirilebileceği üstünde duran bir podcast. Kişilere finansal özgürlük yolunda eşlik ettiğini söyleyen yapım, gündemi yakından takip eden konuklarıyla merak edilen finans konularını buluşturuyor. 

finans-kesif                
Para ile İlgili Her Şey: Para Sohbetleri


Para Sohbetleri, yatırımcı Mehmet Hamdi Bol’un hazırlayıp sunduğu bir podcast. Temel finans konularını anlaşılır bir şekilde dinleyip aynı zamanda para ve psikoloji ilişkisini de çözeceğiniz bir ekonomi podcast’i arayışındaysanız Para Sohbetleri’ne vakit ayırabilirsiniz. 

Finans Dünyasının Keşfi: Bloomberg Masters in Business Podcast


Haftalık olarak yayımlanan İngilizce podcast, köşe yazarı Barry Ritholtz tarafından yapılıyor. İş dünyasını, piyasaları ve yatırım trendlerini şekillendiren insanları ve fikirleri yakından inceleyen podcast, finans dünyasını keşfetmenize olanak tanıyor.

Finans Üzerine Hikâyeler: Morgan Stanley Ideas Podcast


Öğretici ve İngilizce podcast arayışındaysanız sıkılmadan finans alanında birçok şey öğrenebileceğiniz harika bir önerimiz var. Finans konularının yanında farklı sektörleri anlatan ve iş dünyasının geleceğini konuşan Morgan Stanley Ideas Podcast, boş zamanlarınızı değerlendirmek için ideal bir seçim. 

Günün Özeti İçin: Financial Times News Briefing​ 


Uzun uzun bir şeyler dinlemeye ya da odaklanmaya vaktiniz yoksa, ama bir yandan da gündemle ilgili gelişmeleri kaçırmak istemiyorsanız FT News Briefing tam size göre. Herkesin haberdar olması gereken önemli küresel finansal olayları bir günlük özet halinde sunan bu podcast’i dinleyip istediğiniz detayları hızlıca öğrenebilir, aynı zamanda İngilizcenizi geliştirebilirsiniz. 

Finans konularıyla ilgilenenler için derlediğimiz podcast önerileriyle yatırım fikirlerinizi, bütçe yönetiminizi tekrar gözden geçirebilir ve yeni kararlar alabilirsiniz!




Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti,yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. İşbu blog sayfası aracılığı ile sunulan tavsiyelere dayanarak alınan/alınacak yatırım kararlarının ve yapılan/yapılacak alım satım vb. işlemlerinden ve bu işlemlerin olası neticelerinden Türkiye İş Bankası A.Ş. herhangi bir surette sorumlu değildir.