#Para Tasarrufu

Para Tasarrufu etiketli yazılarımızı görüntülüyorsunuz.

Yatırım Nedir?

Yatırım yaparken dikkat edilecek hususlar nelerdir? Yatırım riskleri nelerdir? Hepsi ve daha fazlası için sayfamızı ziyaret edin!
22.05.2023
Devamını Oku >

Yatırım Fonu Nedir? Nereden ve Nasıl Alınır?

Yatırım fonu nedir, nereden ve nasıl alınır diye merak ediyorsanız; avantajlarından türlerine kadar ihtiyacınız olan tüm püf noktaları bu yazıda okuyabilirsiniz.
18.04.2022
Devamını Oku >

Para Biriktirme Yolları ile Ekonominizi Düzenleyin

İş Bankası blog olarak bu yazımızda, ekonominizi düzenlemenize yardımcı olacağını düşündüğümüz bazı para biriktirme yollarını derledik.
28.05.2021
Devamını Oku >

Vadeli Mevduat Hesaplarının Tüm İncelikleri

Birikimlerinizi değerlendirmek için en güvenli yollardan biri vadeli mevduat hesabı açmak.Vadeli mevduat hesapları hakkında her şeyi yazımızda bulabilirsiniz.
14.01.2021
Devamını Oku >

Acil Paraya İhtiyacınız Olan Durumlar Nelerdir?

Düğün, tatil, mezuniyet, tamirat ve daha pek çok neden yüzünden acil nakit ihtiyacı duyabilirsiniz.Dilerseniz acil paraya ihtiyacınız olan durumlarda neler yapabileceğiniz konusunda bir araya getirdiğimiz önerileri inceleyebilir ve uygulayabilirsiniz.
26.11.2020
Devamını Oku >

Finansal İstikrarınızı Koruma Tavsiyeleri

Mevcut finansal durum nasıl korunur? Bunun için harcamalarınızı nasıl düzenlemelisiniz?
12.10.2020
Devamını Oku >

Hedefinize Ulaşın: Para Biriktirmeye Başlamak İçin Öneriler

Para biriktirme alışkanlığı edinerek ve yaşam tarzınıza uygun para biriktirme planları yaparak hedeflerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
06.07.2020
Devamını Oku >

Ev Ekonomisini Düzenleme Yolları

Dünyada ve ülkemizde yaşam şeklimizden rutinlerimize, tüketim alışkanlıklarımızdan ekonomik düzene kadar birçok alanda değişimler yaşıyoruz.
02.06.2020
Devamını Oku >

Teknolojiyi Kullanarak İşletmenizde Maliyetleri Azaltın!

İşletmeniz için tasarruf yöntemleri arıyorsanız teknolojinin yeniliklerinden faydalanabilirsiniz. Verimli zaman ve fayda sağlayacak önerilerimize göz atın.
26.03.2020
Devamını Oku >

Yeni Yılınızı Güzelleştirecek Finansal İpuçları

Yeni yılda kendinize finansal alanda hedef koymak istiyorsanız ama nereden nasıl başlayacağınızı bilmiyorsanız bu yazımız sizin için!
23.12.2019
Devamını Oku >

Para Tasarrufu Yapmanın 5 Pratik Yolu

Okula gidiyoruz, mezun oluyoruz, daha konforlu bir hayat sürmek ve yaşam kalitemizi arttırmak için yıllarca çalışıyoruz, çabalıyoruz.
28.03.2019
Devamını Oku >