#Girişimci Olma Rehberi

Girişimci Olma Rehberi etiketli yazılarımızı görüntülüyorsunuz.

Kadın Girişimci Nedir? Kadınlar için İş Fikirleri

Bir Kadın Nasıl Girişimci Olur?, Kadın Girişimciler İçin İş Fikirleri, Kadın Girişimciler Az Bütçe İle Hangi İşleri Yapabilir? öğrenmek için sayfamızı ziyaret edin!
08.06.2023
Devamını Oku >

Girişim Yatırımcısı Kimdir?

Bir girişim yatırımcısı bir ticari girişime yatırım yapan, başlaması veya genişlemesi için sermaye sağlayan kişi veya şirkettir.
05.05.2023
Devamını Oku >

Girişimcilik Türleri Nelerdir?

Girişimcilik türleri hakkında bilmeniz gerekenleri İş Bankası olarak sizler için derledik. Girişimcilik türleri ve örnekleri hakkında bilgi almak için tıklayın!
01.11.2022
Devamını Oku >

Genç Girişimci Desteği Rehberi

Genç girişimci desteği hakkında tüm bilinmeyenleri İş Bankası olarak sizler için derledik. İçeriğimizden tüm detaylara ulaşabilirsiniz. Hemen tıklayın!
28.10.2022
Devamını Oku >

Başarılı Startupların Ortak Noktaları Nelerdir?

Belli bir başarı elde etmiş startupların ortak noktalarını ve başarıya giden serüvenlerinin kırılma anlarını birlikte inceleyelim.
06.06.2022
Devamını Oku >

Kurumsal Sosyal Medya Yönetimi Nedir?

Girişimini etkili bir biçimde tanıtmak için doğru sosyal medya kullanımını ve herkesin gözünden kaçan püf noktaları öğren.
30.05.2022
Devamını Oku >

Girişimciler ve Yeni Başlayanlar İçin : İş Kurma Fikirleri

İş kurma cesareti olup hangi işi kuracağına karar veremeyenler için birbirinden avantajlı iş kurma fikirleri.
16.05.2022
Devamını Oku >

Başarılı Bir Girişimcide Bulunması Gereken Özellikler

Girişimcinin mutlaka sahip olması gereken nitelikler ve bu niteliklerin nerede ne zaman işe yarayacağına dair keyifli bir yazı.
13.05.2022
Devamını Oku >

Girişimcilik Belgesi Nedir? Nasıl Alınır?

Girişimciliğe ilk adımında sana destek olacak girişimcilik belgesi hakkında detaylı bilgiler edinerek nasıl alındığını öğrenebilirsin.
11.05.2022
Devamını Oku >

Şahıs Şirketi Nasıl Kurulur? Adımları Nelerdir?

Kendi işinizin patronu olmaya ne dersiniz? Şahıs şirketi türleri, maliyeti ve şirket kurmak için izlemeniz gereken adımları tüm detaylarıyla öğrenmek için tıklayın.
15.04.2022
Devamını Oku >

KOSGEB Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır? Neleri Kapsar?

İşletmenizi büyütmek için finansman ihtiyacınız varsa KOSGEB destekleri, kredi başvuru adımları ve desteklenen iş kolları hakkında detaylı bilgi için tıklayın.
13.04.2022
Devamını Oku >

Girişimcilerin Mutlaka Bilmesi Gereken Terimler

Girişimcilerin ve girişimci adaylarının mutlaka bilmesi gereken bazı temel ekonomi terimlerini sizler için bir araya getirdik.
16.08.2021
Devamını Oku >

Sosyal Girişimcilik Nedir?

İş Bankası blog olarak bu yazımızda, özellikle sivil toplum örgütleri ve büyük şirketlerin farkındalık yaratma çalışmalarında önem taşıyan sosyal girişimcilik kavramına odaklanacağız.
31.05.2021
Devamını Oku >

Dünyaca Ünlü Girişimcilerden Başarı Sözleri

Kendi fikrinizi geliştirmek ve bu fikrinizi hayata geçirmek için çok çalışıyorsanız girişimci olma yolunda ilerliyorsunuz demektir.Bu yazımızda,yürüdüğünüz girişimcilik yolunda motivasyon sağlayacağını düşündüğümüz ünlü girişimcilerin sözlerini derledik.
13.04.2021
Devamını Oku >

Kitlesel Fonlama Nedir ?

Tüm dünyada hızla yayılan, girişimlerini veya projelerini hayata geçirmek isteyen kişiler için oldukça cazip bir seçenek olan kitlesel fonlama hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız, okumaya devam edebilirsiniz.
24.03.2021
Devamını Oku >

Başarılı Girişimlerin Ortak Özellikleri

Girişimci olmak, iyi bir iş fikrinin yanı sıra bolca cesaret, kararlılık ve tutku gerektiriyor. Tabii, bir girişimcinin başarıya ulaşabilmesi bunlardan çok daha fazlasına sahip olması şart. İşte, başarılı girişimcilerin ortak özellikleri…
04.12.2020
Devamını Oku >

Kadın Girişimciler İçin Kredi Olanakları

Mevcut Girişimci kadınlar işlerini kurarken kredi olanaklarından nasıl yararlanır? Hangi kurumlara başvurabilirler?
05.10.2020
Devamını Oku >

Silikon Vadisi’nde İlham Veren Kadın Girişimciler

Dünyanın en önemli teknoloji merkezi olan Silikon Vadisi’nde girişimleriyle seslerini duyurmuş birbirinden başarılı kadınları size tanıtmak istiyoruz.
06.03.2020
Devamını Oku >

Kendi E-Ticaret Sitenizi Nasıl Kurarsınız?

Hobinizi ek kazanca dönüştürmek ve kendi e-ticaret sitenizi açmak istiyorsanız, blog içeriğimizdeki en temel ve faydalı ayrıntılara göz atabilirsiniz!
25.02.2020
Devamını Oku >

Genç Girişimcilerin Edinmesi Gereken 6 Özellik

Genç girişimci olmak herkesin hayalidir. Hayalinizi gerçekleştirmek için girişimci olma yolunda ihtiyaç duyacağınız destek ve özellikleri 6 madde de topladık.
10.02.2020
Devamını Oku >