Bizi Tanıyın
Bizden Haberler
Vizyon ve Amaçlarımız

Tarihimiz

Organizasyon Yapımız

İştirakler

Bizden Haberler

Faaliyet Raporları ve
Finansal Tablolar

İş Bankası, The Banker Dergisi’nin 'En Büyük 300 Avrupa Bankası' sıralamasında 53’üncü oldu

Türkiye’nin en büyük özel bankası olan Türkiye İş Bankası, dünyanın en prestijli yayınlarından The Banker tarafından yapılan sıralamada 300 Avrupa bankası içinde 53’üncü oldu.

Türkiye İş Bankası, "The Banker" dergisinin Ekim 2007 sayısında yer alan ve 2006 yılı konsolide mali tablolarına göre bankaların Ana Sermaye büyüklükleri dikkate alınarak yapılan "En Büyük 300 Avrupa Bankası" sıralamasında 53’üncü oldu. İş Bankası, sıralamaya giren diğer Türk bankaları içinde de birinci sırada yer aldı.

31 Aralık 2006 tarihli konsolide mali tabloları esas alınarak yapılan sıralamada İş Bankası’nın, yaklaşık 6,8 milyar Amerikan Doları tutarındaki ana sermaye toplamı ile 300 Avrupa Bankası arasında 53’üncü olması; Banka’nın gücü ve büyüklüğünü uluslararası platformda da kanıtlamış bir finans kuruluşu olduğunu bir kez daha gösterdi.


ARAMA | YARDIM | SİTE HARİTASI GERİ DÖNÜŞ